Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynka 82

wystające obojczyki....koszmar

Polecane posty

Gość zegarynka 82

jestem szczupła to fakt mam 172cm i waze 50kg ...sukienkę mam juz od dawna ..ostatnio nawet myslałam ze cos przytyłam ( choc jest mi bardzo trudno ruszycwage do góry) wiec wyciągnełam ja z szafy i zrobiłam ostatnia przymiarke tuz przed slubem..aby wszytko było dograne....mama robiła zdjęcia w welonie w bolerku z koderkiem i bez ...na zdjęciach oprócz pieknej sukni i dodatków widać moje obojczyki w całej krasie, wystające kościste 2 kości ...koszmar nawet koderek ich nie przysłonił ani blerko które i tak pozniej musze zdjąć...na przytycie jest za pozno .... kiedys widziałam młoda z podobnymi i sie przeraziłam jak mogła tak wystapić ...a ja wyglądam podobnie....;-(do slubu 3 tyg i chyba najwiekszy stres wiec na podtuczenie sie nie mam szans;-(

nie martw sie, ja tez jestem chuda jak szczapa. Wszedzie wystają mi kosci.. :o mysle ze niewiele mozesz zrobic.. Ale jak sie ładnie wyprostujesz, to nie powinno byc tak tego widac. A moze fryzura z włosami opadającymi na ramiona?

Moje obojczyki tez bardzo wystają ale sie tym nie przejmuje. Kupiłam nawet suknie bez ramiączek, taka moja budowa i tyle.

Gość dziefczenta
mi co prawda obojczyki nie wystają ale za tłuszczyk na brzychu zwisa :(

Gość Też wieszak
Znam ten ból i choćby nie wiem, co robić, te obojczyki będą wystawać. Dlatego ja będę sobie szyć suknię, która górną część ma przykrytą koronką albo czymś takim, bo ja też na te kości nie mogę patrzec- wygląda to jak wieszak jakiś!

Mi tez wystaja obojczyki... No ale co zrobic... Taa po prostu jestem... I pomimo tych kostek mam zamiar wygladac pieknie w sukni slubnej ;)

Gość porządnisia
u jednej chudziny tez to widziałam koszmarnie wygląda. Mnie to dziwi ze wogóle nie wybrałas innego fasony typowego własnie np dla kobiet o grubych ramionach, o długich szyjach zyrafowych czy dla kobiet z obojczykami. Nie każdej pasuje fason jaki by sie chciało. Moja znajoma miała grube ramiona i tez wyskoczyła w gorsecie o zgrozo.

Gość gapcia_aa
ja tyż mam wystające ;( zrobiłam sobie "szelkę" na szyję. Miałam gorset bez ramiączek z dopinaną szelką i naprawde nie zwracasz wtedy uwagi na obojczyki :) Pomyśl, może u Cibie też by przeszło. Powodzenia i udanego dnia :D

Gość 11586351
U mnie tez strasznie wystaja obojczyki.... mam 17 lat, 168 cm wzrostu i waze 58 kg, czyli wszystko mniehj wiecej jest w normie.... ale obojczyki juz nie... nie zauwazylabym tego problemu gdyby nie chlopak, ktory mi powiedzial ze mi wystaja wlasnie obojczyki, mowil ze i tak fajnie wyglada.... ale od tamtej pory nie daje mi to spokoju... czytalam ze wystajace obojczyki niektorzy maja genetycznie :) w sumie nie wyglada to az tak zle, czytalam tez ze to niby jest bardziej seksi.... no ale szkoda ze nie dla mnie :P

Gość effy.
a ja mam lekko wystajace obojczyki i wystające mocno "skrzydełka" ale sie nie przejmuję. Nie wiem czemu, ale mi się to podoba i to bardzo

Gość sugga
bardzo podobaja mi sie wystajace obojczyki i kosciste ramiona jak mają modelki.jak osiagnac taki efekt?czy sa jakies specjalne cwiczenia czy wystarczy tylko sie porzadnie odchudzic?

Gość lhooq
o jej, nie wiedziałam ze to moze byc problem. ja zawsze wystające zarysowane obojczyki wymieniam jako jedną z pierwszych czesci ciala ktore w sobie (i w inych) uwielbiam ;)

Gość Pierwsze słysze ze to może
być problem! Mi tez wystają i tez kilka razy słyszałam że to sexi.