Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaupka

Koleżanka jest prostytutką jak się zachować

Polecane posty

Gość maaupka

Jestem w szoku. Wczoraj dowiedziałam się od kolegi ze studiów, że moja najlepsza koleżanka jest prostytutką :o Od tej pory nie widziałam jej, nie rozmawiałam nawet z nią i teraz nie wiem jak się zachować. Czy powiedziec jej o tym, że wiem, czy nic nie mówić i czy nadal się z nia przyjaźnić czy zerwać kontakty. Dla mnie to jest obrzydliwe co ona robi i w zyciu bym się po niej tego nie spodziewała. Dziewczyna wcale nie jest biedna, niczego jej nie brakuje. Naprawdę nic nie rozumiem. Co mi radzicie, co powinienam zrobić?

Gość a skad wiesz ze ten kolega
powiedzial prawde??a moze leci na ta kobiete i mowi o niej takie rzeczy:)

Gość maaupka
wiem, że nie kłamie to jest pewne tym bardziej, że powiedział mi gdzie ona się ogłasza na jakiej stronie. Sprawdziłam ta stronę i jestem prawie na 100% pewna że była tam dziewczyna. Pisze prawie tylko dlatego, że te kobiety maja zasłonięte oczy takim paskiem chyba żeby ich nie rozpoznać. Ale na 99% to była ona.

Gość jesss
powiedz jej ze wiesz i zapytaj sie czemu to robi? moze ma jakies problemy ..

Gość mmaajjjiiii
a dlugo jest twoja kolezanka?

Gość maaupka
Niczego jej nie brakuje materialnie. Rok temu zostawił ja chłopak i od tej pory zauwazyłam, że się zmieniła, stała się taka zimna, cyniczna, czsami sama jej nie poznaję ale przeciez to, że chłopak ja rzucił to nie powód żeby marnowac sobie życie :o Boże co ona narobiła :o Znamy się od dziecka od przedszkola.

Gość mmaajjjiiii
porozmawiaj z nia o tym otwarcie.. bez zadnych wyrzutow... dowiedz sie dlaczego robi to co robi... a pozniej zdecydujesz co dalej