Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeAtKa DwUdZiEsToLaTkA

Jeśli nie Tabletki antykoncepcyjne to co ? Poradźcie proszę .

Polecane posty

Gość BeAtKa DwUdZiEsToLaTkA

Hej dziewczyny ! Chcę rozpocząć współżycie . Myślałam o tabsach ale widząc tyle negatywnych opinni na ich temat ... aż mi się odechciewa . Pracuję jako fotomodelka i nie mogę sobie pozwolić na zbędne kilogramy , złe samopoczucie itp. A czytałam że to są właśnie najczęstsze skutki uboczne tabletek antykoncepcyjnych . Tak więc jeśli nie tabsy to co polecacie ? Chcę mieć pewność że nie zajdę w ciążę oraz pewność że nie przytyję . Proszę o radę doświadczone kobitki ! :P

Gość EchOchAchUch
ee tam..niekoniecznie..ja bralam 3 lata temu logest a potem minulet i bylo ok.!! nawet schudlam po logescie jakies 4 kg. sprobuj jak bedzie kiepsko to odstawisz....

ja po yasmin schudłam 7 kg :) i to juz podobno udowodnione ze po nich sie chudnie.. ;) tak mi ostatnio lekarz cos mowil.. :)

kobiety są rózne i rózne reakcje na organizm wiec i rózne opinie trzeba samemu wypróbowac jakie tabletki i vbedziesz wiedziec a jak nie tabletki to chyba najbezpieczniej brak seksu:D bo nic nie daje takiej pewnosci jak tabletki (ale trzeba stosowac zgodnie z ulotką)