Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube uda

Nie mogę schudnąć w udach!!!

Polecane posty

Gość grube uda

Kochane pomóżcie :O Odchudzam się od prawie 2 miesięcy,wszędzie mi w miarę choć powoli ubywa,ale najgorsze są uda,zwłaszcza ich wewnętrzna strona :O Ćwiczę też na nie, chodze na basen i na step,ale mam wrażenie,że to na nic:( Uda są nadal grube,i widać to w każdych spodniach,nawet tych szerokich...Nie mam już sił... Jak wyszczuplić tą partię???Proszę pomóżcie...

Gość peszek...

Gość ewassss
bedziesz musiala naprawde duzo schudnac zeby je wyszczuplic. tez kiedys mialam podobny problem, zaczelam sie odchudzac, ze w koncu wygladalam prawie jak anorexia, ale chociaz uda mi schudly, ale co z tego jak mialam tez koszmarnie chude rece i dziwnie to wygladalo. lepiej po prostu zaakceptowac takie uda, zreszta na pewno nie jest tak zle tylko ci sie wydaje ze sa grube.

Gość grube uda
ewassss-obawiam się że ich nie zaakceptuję niestety...są moją zmorą i przypominają o sobie cokolwiek bym na siebie nie włożyła... Uwierz mi, naprawdę mi sie nie wydaje...:(

Gość grube uda
55-56 cm :(

oj no nie przesadzaj nie jest aż tak źle... bądź wytrwała i nie poddawaj się to na pewno osiągniesz swój cel:D

Gość ja tez walcze w udami
i teraz stosuje eveline 3D serum na to krem z tej samej serii i owijam to folia spozywcza, wskakuje w dresik i tak chodze 3-4 godziny, mam wrazenie ze pomaga a na pewno skora duzo jedrniejsza i gladsza :-)

Gość 4398477483
polecam rower i tylko rower i wyjazd w plener,ja mialam uda jak walki a teraz wszyscy zazdroszcza mi pieknych nog:)

Gość grube uda
wierzę w to tylko nie wiem ile jeszcze i starczy tej wiary...:( Kobietki,ale prosze doradźcie co zrobić by faktycznie schudnąć w tych udach???Jakie ćwiczenia?

Gość do ewasss
a do jakiej wago schudłaś i ile masz wzrostu? bo też niestety mam problem z udami :(

Gość MoNiSsKaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
witaj:) ja mam 57:( a w lydce 40:( i tez neiw iem na wakacjahc jezdzilam na rowerze nie pomaga a jestem wmiare rozciagnieta bo i szpagat robie i sznur prawie:) i to nei sa meisnie tylko tluszcz bo widze od jutro biore sie solidnie za diete bo narazie to mam troche do zrzucenia ale mam slabo wiare w siebei ale postaram sie to zmienic:):)

Gość ewassss
mam 169 cm i min. waga jaką osiągnelam to ok. 43 kg, wiec wygladalam juz dosc nieciekawie i zaczeli na mnie mowic :anoreksja :( no ale chociaz uda mialam szczuple. teraz mam normalna wage 52 kg , uda trochę grubsze ale juz sie tym tak bardzo nie przejmuję. zresztą i tak planuję znowu troszke schudnąc ale juz nie tak bardzo jak wtedy.

Gość do ewasss
ja mam 165 cm wzrostu i w udzie w najszerszym miejscu 55 :( mogłabyś napisać ile Ty masz?

Gość ewasss
Wlasnie sobie zmierzylam. mam 55cm, to duzo czy malo? :)

nie wiem;) ja mam 57 i wygladaja tragicznie nie moge na nie patrzec;(

Gość ewasss
o super, widze ze mamy tyle samo :p

Gość ewasss
zacznij po prostu mniej jeść, to na pewno schudniesz, nawet nie bedziesz wiedziala kiedy :) i nie przejmuj się, 57 to chyba nie duzo, pomysl sobie co by bylo jakbys miala z 70 :D

dziekuej za pocieszenie:) ja bym chciala do sierpnia 60 kg wazyc mam 168 cm wzrotstu co sadzisz o tej wadze do wzrtostu sa szanse zeby schudnac tyle do sierpnia??:)

13 kg by bylo:):):)

Gość grube uda
Dziewczyny,ale czy mi basen pomoże odchudzić uda czy tylko je rozbuduje bo ja juz nie wim jak to jest...:(Pzed chwilą przeczytałam,że pływanie żabką poszerza uda... :(

posmaruj uda jakims kremem na odchudzanie, owin folia spozywcza, zaloz dres i wygodne buty i idz pobiegac ok 40min a jak dasz rade to wiecej. jak wrocisz do domu dobrze sie porozciagaj (tematy o rozciaganiu znajdziesz w dziale fitness). oczywiscie nie zaprzestan na jednym razie. :)

Gość idiotki i tyle
wszystkie jestescie jebniete i tyle...ale mysle ze los to zweryfikuje i jak bedziecie miec wieksze problemy to uda znikną...egoistki

Gość MoniSskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nigdy nie mialam do krwi ale otarte bardzo mialam:( ale teraz robei to dla chlopaka ktorego kocham on mi zabrania sie odchudzac bo mowi ze mam ladna figure woogole wiekszosc osob nei wierzyz e tyle waze:(

ja dzis wzielam BIO-CLA Z ZIELONA CHERBATA:) na narazie zjadlam jabłko:)

Gość moj styl życia
jesli nie chudniesz w udach to poczytaj o lipolizie albo ultrashape w dziale chirurgia plastyczna..albo wpisz w wyszukiwarkę ultrashape i poczytaj. moze na uda pomoze ale trochę kosztuje.

Gość polecam stepper skretny

ja mam steper:) ale nei wiem czy to skretny;D a ile cwiczyc?:D

Gość grube udko
ja tez mam troszke tluszu na udach i lydkach, ale i tak lubie swoje cialo, mam plaski brzuszek, wciecie w talii i bardzo ladny biust, wiec to mi rekompensuje nogi. teraz chce sbie rowerem jezdzic a w wakacje plywac i cos tam sie zawsze wyszczupli. :)