Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaAdZiA16

Płaski brzuch dzieki brzuszkom ???

Polecane posty

Gość MaAdZiA16

Cześć mam pytanie :) Czy jeśli będę ćwiczyc brzuszki to moj brzuch będzie wreszcie plaski?? Ja juz wkońcu nie wiem bo jedni mowią że brzuszki tylko mięśnie wyrabiaja inni sie chwala że dzięki brzuszkom ich brzuch jest płaski... to jak to wkońcu jest?? A jak brzuszki to jakie?? :)

Gość ewassss
Ja jem bardzo malo i mam plaski brzuch, zadnych brzuszkow nie cwiczę :p

Gość Ahh ten brzuch
Ja tez bym chciała mieć plaski brzuszek i chętnie sie dowiem co z tymi brzuszkami??? Piszcie dziewczyny :*

Gość amikaaa
to ze jesz malo nie oznacza ze twoj brzuch ladnie wyglada. Bo poprostu mozesz nie miec na nim tluszczu a to nie to samo co miec plaski i ladnie umiesniony brzuszek. A taki uzyskasz tylko i wylacznie dzieki cwiczeniom. Najlepiej robic serie po 50 - szybkie, energiczne sprezynomwanie bez zadnego obciazenia zeby nie rozbudowac miesni a jedynie je wysmuklic. Wiem co mowie bo jestem po AWF i sama mam brzuszek do pozazdroszczenia :)

Gość ja zrezygnowałam z brzuszków
na rzecz 6 weidera, jest o wiele skuteczniejsza

Gość ewasss
ale mi sie nie chce robic brzuszkow. mam plaski i jest ok :) mniej jedzcie, to naprawde pomaga :p

Gość halo_już się stało
z tego co slyszalam to 6 weidera jest najlepsza dla osob bez tluszczu na brzuchu tj. bez waleczków, oponek :) bo wzmacnia miesnie. dla 'zmniejszenia' brzuszka najlepsze sa tradycyjne brzuszki no i dieta oczywiscie - duzo wody, malo soli, zrezygnowanie za slodyczy / zastąpienie ich warzywami.

Gość MaAdZiA16
To chyba spróbuje z tymi brzuszkami- nie mam nic do stracenia :)