Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pływaczka początkująca

Czy pływanie może pogrubiać uda?

Polecane posty

Tzn. bardziej je rozbudowywać?Bo od jakiegoś czasu chodze na basen własnie w celu wyszczuplenia u, a tymczasem nie dość że nie chudną to mam wrażenie że sa jeszcze większe...:(

Gość aaaaaaabbbbbbbbbbbbbcd
a pływasz żabką? jeśli nie to jakim stylem?

no pewnie, że tak. mięśnie się wyrabiają podczas pływania:)

żabką pływam:) No to ja już nic nie rozumiem :( Zaczęłąm chodzić na basen bo chciałam wyszczpulić i wysmuklic uda a teraz sie okazuje że jeszczebardziej im zaszkodzę...:(

Gość aaaaaaabbbbbbbbbbbbbcd
no właśnie wszystko tylko nie żabka bo bardzo rozbudowuje uda :( pływaj jakimś stylem gdzie nogi masz wyprostowane. Serio wszystko tlyko nie żabka. Pływając nią najbardziej 'uruchamiasz' mięsnie :)

to prawda... żaba jest lepsza dla facetów... oni mogą mieć wielkie uda i plecy ;)

Trenowałam pływanie 6 lat . Pozostały mi po tym przepięknie umięśnione nogi i szerokie ramiona. A co do ud ... Spore mam :]

Gość ale jak spore
??? Czyli jednak pływanie żabką nie wysmukli mi ud tylko je poszerzy???:( Kurde, boję się że już to widać choć byłam na tym basenie może z 10 razy...Jak myslisz?

Gość pływanie żabką
na pewno nie wysmikli Ci ud a nie umiesz innym stylem? gdzies tu dziewczyna kiedyś taki topik założyła że po paru miesiącach uda jej strasznie urosły i zrobiły się bardzo twarde jak znajdę ten topik to go wkleję pływając zabką bardzo bardzo bardzo pracujesz nogami i mięśnie się rozrastają z resztą sama to zauważyłaś