Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lato2007

Czy jak idziecie na plaze...

Polecane posty

Gość Lato2007

1) to chcecie prezentowac sie jak najlepiej i zwracacie uwage, czy mezczyzni sie na Was patrza(a jak tak, to sprawia Wam to satysfakcje), porownujecie sie z innymi dziewczynami i cieszycie sie, jak lepiej wygladacie od nich... 2) macie gdzies facetow(nawet gdyby jakis facet zwrocil na Was uwage, nie zauwazylybyscie tego) i nie zalezy Wam, aby super wygladac w stroju, przeciez to tylko kawalek materialu, ktory ma zakrywac Wasze intymne miejsca podczas kapieli i opalania sie... Prosze o SZCZERE odpowiedzi!!

Gość opcja nr3
ide sie opalac stroj dobrze lezy = moje dobre samopoczucie wydepilowana i zadbana = patrz wyzej inne dziewczyny? a patrze, oczywiscie, ale sie nie porownuje - realnie wisi mi to kto i jak wyglada, a nie musze sie podbudowywac tym, ze w czyms tam od kogos tam jestem lepsza, bo realnie patrze na siebie faceci? tak, spojrzenia sa mile gdy niezbyt nachalne, ale nie dla nich przyszlam na plaze ;)

I 1 i 2. 1) Chcę zaprezentować się jak najlepiej. Nie porównuję się z innymi dziewczynami. 2) Nie zależy mi na tym, żeby mężczyźni na mnie patrzyli. Wkurzają mnie tanie podrywy, tzw. łowienie rybki i pomoc przy smarowaniu pleców.:( Zależy mi, żeby dobrze wyglądać w stroju. Kiedy kobieta stara się dobrze wyglądać, dba o siebie, to jest od razu posądzana o to, że chce zwrócić uwagę mężczyzn.