Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancome01

Brzuszek problem

Polecane posty

Gość lancome01

Witam wszytskich, chciałam sie podzielić moim problem i spytac o rade. Tak wiec od jakiegoś czasu mam problem z dolną partią brzuszka, jem bardzo malo i zdrowow, nie pije gazowanego a moja dolna czesc brzuszka jest bardzo wypchana i nabrzmiała, nie mam pojecia od czego, a najgorsze jest to ze nawet odczuwam bule w dolnej czesci brzuszka, przykladowo hgdy cos zjem:( nie wiem co robic

a nie zbliza ci sie okres? jesli nie to moze masz podle jelita ktore nie bardzo chca przepychac to co zjesz? proponuje zaczac sie ruszac-dieta to nie wszytsko-moze same zaczna lepiej pracowac. jedz tez produkty ktore je pobudzaja (np figi). jesli problem nie usta[pi idz do lekarza-ale nie spodziewaj sie tez efektu po 2 dniach

Gość lancome01
ja sie ruszam bardzo duzo, tancze 5 razy w tyg, wiec ruch mam spory....okres nie nie zbliza mi sie jestem po

ale jednak smiem twierdzic ze masz cos z ukladem trawiennym. :)skoro moja opcja sie nie sprawdza proponuje wizyte u gastrologa

Gość lancome01
zobacze bede jadła figi piła zielona herbatke i neiw eim co jeszcze ale zobaczymy ajk to nie pomoze to udam sie do lekarza