Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolory tęczy

bogaci są sexy

Polecane posty

Gość kolory tęczy

nie uwazacie ze bogaci mezczyzni sa bardziej seksowni ? mnie oni podniecają.. nie jestem jakas tania blacharką.. jestem dojrzałą kobieta 26 lat prosze wiec nie myslic pojec. nie chodzi mi o to ze facet kupuje ci pierdołki bo ma kase. chodzi mi o luksus, luksus pachnie tak samo jak sex. bogaty mezczyzna ma wladze i to mnie podnieca. a was ?

Gość ZochnaInneŁadneZajęte
Dawno się tak nie uśmiałam. Oj dawno.

Gość kolory tęczy
majac 2 mozliwosci : sex z biednym a z bogatym .. nie musicie nawet odpowiadac bo wiem co wybierzecie :)

Gość Julia34
Masz niewatpliwa racje!

Gość biała pistacja
mnie tez kasa kręci................... nie wiem czy jestem normlana ale swiadomosc ze ma platynowa karte i stan konta to jest lepsze niz jakikolwiek afrodyzjak .............. nawet moze pominac gre wstepna :) bo to mnie tak podnieca ale to moje zdanie

Gość multimilioner
o rany jacy bogaci są sexowni... -druga taka tania blachara

Gość mala i jeszcze mniejsza
zgadzam sie w 100% zaraz pewnie tu bedzie pelno docinkow ze strony Biedaków hahahaha lepiej do holandii jedzcie zarabiac przy tulipanach :D zalosni sa tacy biedni

zapewne podniecaja Cie inteligentni faceci.bogactwo z tym sie wiaze (nie zawsze ale czesto).Wyksztalcony ,inteligentny facet dostanie dobra prace,jak nieodrazu to bedzie dazyl aby zarabiac coraz wiecej w lepszej pracy.Bo glownie faceci interesuja sie pieniedzmi (od zawsze to oni dbali o status, zdobywali jedzenie dla samic....)Takze patrzac na bogatego odrazu ma sie do niego szacunek (jesli dorobil sie sam swego majatku).

Gość calineczka 27
a mnie kręca ich pieniądze bo ten kto ma pieniadze jest zaradny a to jest sexy a taki co nie ma odowiedniej ilosci zer w banku to poprostu jest leniem albo przegrancem zyciowym. facet musi byc męski , zaradny .. z innym bym do lozka nie poszła

hmmm...ja uważam że nie ma to jak własne bogactwo....zrobiłam wszystko by tak było a ty? żal mi takich kobiet......niespełnionych nieudacznic.......polujących na facetów z kasą.

Gość krokusek
wlasnie ten autorytet pieniadza jest nieziemski. fajnie ze ktos w koncu tak otwarcie powiedzial o tym w naszym spoleczenstwie pieniadze sa taboo a nie potrzebnie mezczyzna z kasa ma styl i klase a to rajcuje kobiety na maxa szczerze mwoiac raz mialam takieog bogatego . zawsze po mnie przyjezdzam samochodem, pieknym czarnym z szoferem. ale to mnie działało uuaaa szkoda ze takich mało :(

Gość kolory tęczy
a kto ci powiedział dziewczynko ze ja jestem biedna? w mojej firmei zatrudniam 19 pracownikow. uwierz mi ze chcialabys miec chociaz czesc z tego co mam w banku dlategotez biedniejszi ode mnie wogole mnie nie kreca. facet musi byc obzydliwie bogaty wtedy to ma sens

Gość studentka_prawa
facet bogaty to facet zaradny facet biedny to "życiowa oferma" Jesli mezczyzna chce sie starac o ladna inteligentna kobiete, to co on moze jej zapewnic jesli zarabia 600zl?Nawet sie pewnie nie ma w co ubrac...

no faktycznie skoro tyle masz.....imponujesz mi zajebiście :) ja zarządzam tym co masz w banku :) dziewczynko :0 tylko w życiu nie przyszło mi do głowy zerkanie w czyjś portfel lub stan konta...żałosna dziewuszko ;)

fakt jest tez taki ze czesto biedni lacza sie z biednymi a bogaci z bogatymi albo inaczej wyksztalceni z wyksztalconymi, niewyksztalceni z niewyksztalconymi.ma sie w koncu duzo znajomych ze szkoly sredniej czy ze studiow.Syn bogatego tatusia pojdzie do prywatnego liceum,tam pozna samych bogatych kolegow bo sa w szkole gdzie chodza bpogaci.ich znajomosc bedzie trwala latami.w takim gronie sie trzymaja.

zgadzam sie bogaci sa seksowni, nawet jesli nie sa. Ale ja przy takich mam inny problem, mam zwyczajnego doła, ze ja nie potrafie dojsc do takich, albo chociaz podobnych pieniedzy sama wlasnym pomyslem i praca. Strasznie mnie to frustruje, a wtedy to juz nawet nie mysle o jakis podnietach

Gość ... ukochany
A u mnie moja Najdroższa jest przy kasie (dużej kasie), jakoś się mną zainteresowała pierwsza i pokochała (za to, co mam w główce i to, jakim mnie stworzyła Natura - cytuję :) ).

zdrowie jest najpierwszym darem ,drugim uroda , bogactwo trzecim:)

Gość ona1
do kolor teczy- a mnie podnieca twoja bezkresna glupota!!!!

Gość Jolka_jagódka
Bogaci są sexi :-)

moim zdaniem wszystkie kobiety kręci kasa :) .. nawet sexulolodzy mówią ze jest to jeden z najslilniejszych afrodyzjaków na kobiety ..tylko jedne sie do tego przyznają a drugie są hipoktyrkami i mowią ze nie :)

dodam ze mnie osobiscie kreci władza :) moj facet ma olbrzymie wpływy ( co sie wiaze z kasą) ale wladza jest mega sexy dlaczego tak wiele kobiet leciało na Hitlera? bo jego władza przyciagała miliony kobiet .. i kazda chciala byc namiejscu Ewy Brown . czy chocby napoleon? mały facecik z mikro penisem a jednak kobiety go kochały? czemu ? to własnie władza :) dzis wladza wiąże sie z pieniedzmi wiec nie dziwmy się ze mezczna z majatkiem jest uwielbiany i adorowany..

Gość elizabeth 25
faktycznie z tym hitlerem dobre stwierdzenie.. kobiety leciały na niego jak pszczołu do miodu .bravo za spostrzegawczosc Olu

Gość Vijet
W przyszlosci nawet jak bede mial duzo kasy to i tak bede udawal biedaka - w ten sposob zostana wyeliminowane najbardziej puste dziewczyny :)

Ja nie jestem hipokrytką, nie kręci mnie kasa, bo to ja zapewniłam \"godny byt\" sobie i mojemu Partnerowi... Dla mnie afrodyzjakiem poza urodą (seksualnością) mężczyzny jest Jego inteligencja, więc nie uogólniaj :). Pozdrawiam.

Gość jak/wyżej
nie w każdej :/

Gość Marek Kielce
Faceci nazywający kobiety blacharami są biedni albo niewystraczajaco bogaci i stad sie rodza ich kompelsky i jak to zwykle jest u facetow swoje frystracje przenosza na kobiety .. Ja sie uwazam za mezczyzne i do głowy by mi nie przyszło nazwac kobiete blacharą. wrecz przeciwnie szanuje kobiety ktore "polują" na bogatszych gdyz wychodze z takiego samego załozenia jak one " lepiej mieć niz nie miec " wiec po co maja spotykac sie z biedakami ktory zaprosi je do podrzędnej restauracji skoro moga miec mezczyzne ktory zaprosi je na przyklad na weekend na Baleary. Moi koledzy mnie zamożni niz ja czesto nazywają kobiety własnei blacharami albo mówią ze lecą na kase. mi się smiac chce tlyko bo gdyby mieli wiekszy stan konta nie byli by tak sfrustrowani i juz takie wyzwiska by nie padały. Więc zaryzukuję radę dla Panów : zamiast dręczyc Panie które chcą dbac o swoj status majątkowy w przyszłości wiąząc się z bogatszymi moze lepiej zacznijcie myślec o zarabianiu ( polecam fundusze inwestycyjne)

BRAWO KOBIETKI WIDZE ZE ZAWSZE NA PIERWSZYM MIEJSCU JEST KASA POTEM CZLOWIEK PS CO Z RESZTA?