Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm tak sie zastanawiam

kto pracował/pracuje w solarium???

Polecane posty

Gość hmmm tak sie zastanawiam

i mi powie co to są za wyświetlacze LCD które maja paniusie w solarium tam gdzie ustawiaja czas itp, bo tak sie zastanawiam, ze zawsze pytaja czy mi 3min starcza, a potem rozbiore sie, teoretycznie z 1,5min zostaje a tu sie sol włącza... Czy tam sąjakieśkamerki czy co? Ledwo sie właśnie robiore a tu sie włącza... ;) Moze zbieg okoliczności, no ale czemu akurat po np 1,5min etc...???

u mnie w mieście samemu sie włancza w kabinie jest przycisk, one tylko ustawiaja zegar na ile minut.

w solariach są kamerki. Nie można przepuszczać okazji i nie ooglądać ładnej, nagiej laski. Najgorsze jest to, że jak przyjdzie jakaś tłusta w średnim wieku to trzeba ją wyłączać. Ale tak to jest włączona.

Gość zenada
tomaszek nie strasz ludzi sam pewnie nie chodzisz na solare bo sie boisz ze fred ci sie pomarszczy albo ze ktos go zobaczy :P

jesteś ładna to się nago pokazuj przed kamerkami. Pozatym w tym roku będzie na plażach obowiązywał strój topless, więc wszystkie pokażecie swoje cycusie. Wkońcu większość z Was ma je ładne i trzeba je pokazywać. :-) A w każdym solarium kamery są, więc i tak Cię już widzieli nago :-)

Gość zenada
tomaszek skoro wiele lasek widzialo freda to znaczy ze jestes łatwy. :)

Gość sercesercu
❤️

Gość elodi20
Te wyswietlacze to sa startery na tym ustawia sie czas opalania Pani z obsługi ustawia czas np.10 min po wejsciu do kabiny naciska start i ucieka czas w którym powinno sie rozebrac nasmarowac itd.po tym czasie łózeczko włącza sie samo.Czas na rozebranie jest w kazdym solarium inny u mnie np.było 10 min ale w wiekszosci to jest tylko 3 minuty.Ze startera mozna tez załaczyc łózko jesli np.ktos nie orientuje sie w przyciskach.

Gość no dobra ale babka
pyta czy mi 3 min starczą wiec tak jakby miałą mi doliczyć3min zanim sięzacznie opalanie a tu opalanie siewłącza akurat po tym jak sie rozbiore, co za zbieg okoliczności :> Jakby conajmniej był jakiśpodgląd, i to wychodzi tak ok 1,5minutki a nie 3 minuty więc ja nie jarze nic ;)

Gość głupiutka ze stoperem liczyłaś

Gość nie nie ze stoperem
ale na łóżku jest akurat licznik...