Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gloriavisctis

czy penis 7 cm moze sprawic przyjemnosc?

Polecane posty

do nie znacie sie - to dlaczego wszystkie kobiety szukaja tych wiekszych penisow?

Gość nie znacie się
bo taki panuje stereotyp ale większy nie znaczy lepszy :) wiem co mówię

Gość ubue
nie dla przyjemnosci ,ale dla wygladu tych penisow.Lubia olbrzymow.

Gość ubue
podobnie jest z piersiami .KObiecie wystarcza biust B Dlaczego faceci wolą DD?

Gość nie znacie się
ale od tego też są wyjątki znam wiele facetów dla których duży biust jest obrzydliwy... zależy co się komu podoba

Gość ubue
chociaz przyznac trzeba ,ze 7 cm to chyba za mało . PRzynajmniej 10 cm powinno dać rade bez problemu.

Tak naprawde to wydaje mi sie, że ważna jest grubość, a nie długośc.. :)

Gość ubue
no widzisz .Koibeity sobie powiekszaja piersi .DLaczego faceci nie mieliby powiekszac penisow.

Gość nie znacie się
7 cm pewnie to jakieś dzieci biorą się za seks w nieodpowiednim czasie...

to wcale nie jest stereotyp :) jak facet mialby mi wkladac 7 cm penisa to juz bym wolala palec :) bo jest taki sam albo dluzszy a mozna wiecej ruchow wykonywac :) dajcie obojetnie jakiej kobiecie na ulicy do wyboru penisa 7 czy nawet 13 cm a takiego 17 cm to gwarantuje ze 99% wybierze tego 17 cm :) poprostu malym nie zadowoli i tyle .. taka jest prawda oczywiscie nikt tu nie mowi o gigantach typo 20 cmalbo wiecej ale taki 17-18 cm to jest super dla kazdej kobiety

Gość ja widzialam takiego tez
hehehe... ale nie wiem jak to jest z takim w trakcie stosunku:P ale musze przyznac ze chlopak byl zajebisty, delikatny, czuly i w ogole mmmm mmmiodzio:) tylko sie piescilismy, bo balam sie 1 razu, Ale sobie mysle jako dziewica.... ze moze nie byloby tak zle? bo w koncu rozepchana nie jestem:P

i nie mieszajcie w to tematu biustu bo biustu kobieta nigdzie facetowi nie wklada zeby go zadowolic a facet cos jednak wklada i lepiej zeby to bylo COS a nie NIC :d

Gość ubue
ola ,ale palec ma mniejsza grubosc.Penis ma grubosc 3 palcow .Nie jestem kobieta ,ale wydaje mi sie ,ze lepszy 7 cm penis o obwodzie 10 cm niż 14 cm palec o obwodzie 4 cm

Gość ubue
ale biust sluzy podnieceniu faceta .Wiec szybciej dochodzi przy duzym biuscie

Gość nie znacie się
ciekawa ola tylko pomyśl że dla faceta jest przyjemniej jak mu cały wejdzie a nie jak pół wystaje...

W sumie bardzo malo brakowalo..... prawie mu uleglam:D I nie wiem co bedzie przy nastepnym spotkaniu...... A moze naprawde NIE warto? BO i tak mi prezyjemnosci nie sprawi?

Gość nie znacie się
ciekawa ola niezalogowana podszywasz się i bredzisz daj sobie spokój

Gość np_ja
kochalam sie facetem ktory mial bardzo malego penisa. Nie wiem czy mial 7 czy wiecej (nie mierzylam) -byl tak maly ze jak go zobaczylam pierwszy raz to sie przestraszylam!!!!!!! I powiem wam ze moze nie bylo tak zle, ale z wiekszym jest o wiele wiecej wrazen!!!Tego malego raz czulam raz nie i tak na prawde wspolczuje temu mezczyznie ktory ma malego.

Czemu mnjie ignorujecie, odpiszcie co o mojej sytucaji myslicie 🖐️

ja widzialam takiego tez - warto :) nowe doswiadczenia, a jeśli Cię to niego ciągnie to już w ogóle.. śmialo :)

Gość ubue
jezeli ma 7 cm to moze niech włozy razem z jądrami ?

NO DOBRA RACJA FAKTYCZNIE TAKI PENIS BEDZIE WIEKSZY W OBWODZE NIZ PALCE ALE PALCEM FACET MOZE TAKIE RUCHY WYKONYWAC ZE KOBIETA MA ORGAZM PO 5 MINUTACH A W SEXIE TO PO 20 .. WIEC COS JEST NA RZECZY.. sorry caps mi sie wlaczył zreszta ja bym zerwala z takim chłopakiem. moze to okrotne co mowie ale dla mnie sex ma znaczenie w zwiazku takie samo jak milosc, zaufanie, wiernosc, lojalnosc.. nie moglabym normlanie funkcjonowac bez zaspokojenia, a bez sensu chodzic sfrustrowana. bo z malym penisem ok no da sie zyc ale raz kobieta bedzie go czula raz nie a wiekszosc wogole nie bedzie czuła i taka jest prawda.... chodzui mi o takiego 7 cm wiec zwiazek na dluzsza mete z takim facetem poprostu niema sensu. bo kazda kobieta podczas sexu marzy zeby tak mocno poczuc w sobie penisa

Gość ubue
ja ci gwaranatuje ,ze lepsze jest 7 cm o grubosci 11 cm niz 20 cm o grubosci 4 cm.

ubue - dobre:D ciekawa ola - to znaczy, że każdy facet z małym penisem nie ma szans na udany związek;/ są inne sposoby, żeby urozmaićić życie sexualne..

Gość ubue
zgadzam sie ze ma szanse.Dopoki ma jezyk sprawny i nie jest impotentem to wlasciwie mimo 7 cm pozcie moze byc udane.Sa jednak pustoglowy ktore sie z tym nie zgadzają.

Gość np_ja
Ja bym nie byla z facetem ktory ma 7cm!!! predzej czy pozniej ten zwiazek by sie rozpadl!!

Gość ubue
no ale ten facet włozyłby wam całą rękę do srodka .POwinno was do zaspokoic.

Gość ubue
sorry miało być dłon ,a nie rękę.