Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja proponuje

potrzebuje ciekawego pomyslu na temat.........

Polecane posty

Gość ja proponuje

musze napisac krotka prezentacje na temat medyczny po angielksu. zalezy mi na tym zeby temat nie byl zbyt wymagajacy...macie jakies pomysly? cos o czym sporo znajde w internecie, bo ksiazek zadnych nie mam. jakbyscie mogli zamieszczac adresy stron, bylabym wdzieczna:) z gory dziekuje🌻

Gość nie moge
napisz o hemorojdach!!!!

Gość ja proponuje
hm...no moglabym o biegunce, ale nie chce zeby ludzie uciekali sluchajac tego:P

Gość constans
napisz o sepsie

Gość ja proponuje
constans--> rzeczywiscie to dosc aktualny temat...poszukam czegos ciekawego na ten temat.

Gość ja proponuje
:) poprosze wiecej

Gość ciekawyTEMAT
Uważam, że sepsa to ciekawy temat. Jednakże nie każdy moze tak poprostu na te chorobe zapaść. Uważam, że warto opisać bezpłodność. Czy wiedziałaś, że co 4 para ma problem z zajściem w ciąże. Wiedziałaś, że co trzeci facet ma obniżone paramentry nasienia, a lekarze nie wiedzą jak im pomóc. To bardzo ciekawy temat, wbrew wszystkim pozorom, interesujący i może komuś sie przyda. Poza tym jest zdecydowanie łatwiejsze słownictwo. Polecam strone www.nasz-bocian.pl.

Gość ciekawyTEMAT
że nie wspomne co to tak naprawde invito. Każdy myśli, zrobi sobie invito i po krzyku. A wiedziałaś, ze kobieta faszeruje sie sterydami dla konia. Ze może dojść do przestymowania i kaplica. Ze nie wspomne o 12 tys kosztach i tylko 25% szans, i fakcie dużej szansy poronienia, czy urodzenia dziecka chorego. Ludzie naprawde nie wiedzią o bezpłodności, przydałoby sie zdeczko pouświadamiać.

Gość ja proponuje
ta sepsa to chyba za bardzo rozbudowany temat...ja mam mowic 10 minut, a tu raczej jest duzo wiecej do mowienia;)

Gość ja proponuje
ciekawyTEMAT--> dzieki , moze to jest to:) prezentacja ktora bedzie przed moja jest o ciazy, wiec to moglaby byc dobra kontynuacja:P

Gość ciekawyTEMAT
jak masz pytania to smiało pytaj, od pól roku wiem na ten temat wszystko, niestety...

Gość ja proponuje
no coz...dowiedzialam sie ze ta prezentacja o ciazy, zachacza tez o problemy z plodnoscia, wiec niestety...:(

Gość ciekawyTEMAT
wiecej pomysłów nie mam:)

Gość constans
bardzo ciekaym tematem też jest otyłośc i problemy z nią związane..tak zwany zespól metaboliczny, teraz tez jest to duzy problem na swiecie

Gość ja proponuje
wlasnie myslalam o problemach z waga, zaburzeniach jedzenia itd...myslicie ze to ciekawe? anoreksja itd?

Gość tematow sa tysiące
mozesz napisac o: anoreksji bulimii nerwicy alkoholizmie krotkowzrocznosci dalekowzrocznosci tradziku luszczycy łupiezu grzybicy borderline zespolach roznych, maniach, natrectwach alergiach a najbardziej interesujacy dla mnie teamt to ratownictwo medyczne, pierwsza pomoc, kazdemu sie przyda odrobinka iwedzy na ten temat

Gość constans
teraz na czasie jest depresja również

Gość ja proponuje
bardzo wam dziekuje;) teraz moge przebierac...depresja, borderline i te zaburzenia jedzenia, to mnie zainteresowalo ;)

Gość .........................uuuuu
podnoszę!! djewuszki wypoiadajcie sie kochane;)