Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ja proponuje

potrzebuje ciekawego pomyslu na temat.........

Polecane posty

Go艣膰 ja proponuje

musze napisac krotka prezentacje na temat medyczny po angielksu. zalezy mi na tym zeby temat nie byl zbyt wymagajacy...macie jakies pomysly? cos o czym sporo znajde w internecie, bo ksiazek zadnych nie mam. jakbyscie mogli zamieszczac adresy stron, bylabym wdzieczna:) z gory dziekuje馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie moge
napisz o hemorojdach!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja proponuje
hm...no moglabym o biegunce, ale nie chce zeby ludzie uciekali sluchajac tego:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 constans
napisz o sepsie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja proponuje
constans--> rzeczywiscie to dosc aktualny temat...poszukam czegos ciekawego na ten temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja proponuje
:) poprosze wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawyTEMAT
Uwa偶am, 偶e sepsa to ciekawy temat. Jednak偶e nie ka偶dy moze tak poprostu na te chorobe zapa艣膰. Uwa偶am, 偶e warto opisa膰 bezp艂odno艣膰. Czy wiedzia艂a艣, 偶e co 4 para ma problem z zaj艣ciem w ci膮偶e. Wiedzia艂a艣, 偶e co trzeci facet ma obni偶one paramentry nasienia, a lekarze nie wiedz膮 jak im pom贸c. To bardzo ciekawy temat, wbrew wszystkim pozorom, interesuj膮cy i mo偶e komu艣 sie przyda. Poza tym jest zdecydowanie 艂atwiejsze s艂ownictwo. Polecam strone www.nasz-bocian.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawyTEMAT
偶e nie wspomne co to tak naprawde invito. Ka偶dy my艣li, zrobi sobie invito i po krzyku. A wiedzia艂a艣, ze kobieta faszeruje sie sterydami dla konia. Ze mo偶e doj艣膰 do przestymowania i kaplica. Ze nie wspomne o 12 tys kosztach i tylko 25% szans, i fakcie du偶ej szansy poronienia, czy urodzenia dziecka chorego. Ludzie naprawde nie wiedzi膮 o bezp艂odno艣ci, przyda艂oby sie zdeczko pou艣wiadamia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja proponuje
ta sepsa to chyba za bardzo rozbudowany temat...ja mam mowic 10 minut, a tu raczej jest duzo wiecej do mowienia;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja proponuje
ciekawyTEMAT--> dzieki , moze to jest to:) prezentacja ktora bedzie przed moja jest o ciazy, wiec to moglaby byc dobra kontynuacja:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawyTEMAT
jak masz pytania to smia艂o pytaj, od p贸l roku wiem na ten temat wszystko, niestety...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja proponuje
no coz...dowiedzialam sie ze ta prezentacja o ciazy, zachacza tez o problemy z plodnoscia, wiec niestety...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawyTEMAT
wiecej pomys艂贸w nie mam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 constans
bardzo ciekaym tematem te偶 jest oty艂o艣c i problemy z ni膮 zwi膮zane..tak zwany zesp贸l metaboliczny, teraz tez jest to duzy problem na swiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja proponuje
wlasnie myslalam o problemach z waga, zaburzeniach jedzenia itd...myslicie ze to ciekawe? anoreksja itd?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tematow sa tysi膮ce
mozesz napisac o: anoreksji bulimii nerwicy alkoholizmie krotkowzrocznosci dalekowzrocznosci tradziku luszczycy 艂upiezu grzybicy borderline zespolach roznych, maniach, natrectwach alergiach a najbardziej interesujacy dla mnie teamt to ratownictwo medyczne, pierwsza pomoc, kazdemu sie przyda odrobinka iwedzy na ten temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 constans
teraz na czasie jest depresja r贸wnie偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja proponuje
bardzo wam dziekuje;) teraz moge przebierac...depresja, borderline i te zaburzenia jedzenia, to mnie zainteresowalo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .........................uuuuu
podnosz臋!! djewuszki wypoiadajcie sie kochane;)

Udost臋pnij ten post