Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonce86

Wyczyłam pod wargą sromową guzek, co to może być?

Polecane posty

Gość słonce86

Dzisiaj po prawej stronie pod wargą sromową wyczułam cos troszke bolącego, w dotyku przypomina to taki mały guzek. Strasznie się przestarszyłam. Po stronie zewnetrzej nic nie widac, tylko czuc od środka :(

Gość To znaczy ...
że koniecznie trzeba iść do lekarza i to natychmiast

Gość słonce86
okres mi się też spóźnia 5 dni, moze nie ma nic wspólnego, nie wiem Moze mial ktoś cos podobnego?

nie zaszkodzi isc do lekarza dla swietego spokoju zebyś sie nie martwiła i nie mysłała, a jesli to jest czyrak (wyczuwasz właśnie takie bolacy guzek, tak jakby Ci tam sie krosta jakas rozwjała, potem są kolejne etapy i wychodzi to na zewnatrz) jesi to to dostaniesz jakaś masc... moze się depliwoałaś, nieraz moze to powstać z tego powodu, zakazenie pojdzie sobie i gdzieś pod mieszkiem włsowym zrobił sie stan zapalny i ci się rozwija takie cos, ale mówie trudno ocenic,lekarz bedzie wiedział najlepiej, jak to to dostaniesz masć

ja mialam-wielkosci mniej wiecej ziarnka grochu-lekrz powiedzial ze to nic powaznego-samo zniknie. zniknelo, mialam tak 2 razy

no ja miałam, też się wystraszyłam na początku, bo to wla snie taki bolacy guzek poid s korą był... poszłam do lekarza dostałam masc, ale miałam chwile grozy, bo nie dosłyszałam \"czy\" i wyszło rak :P ale o chwili załapałam o co chodzi.ale nigdy nie zaszkodzi jak lekarz sptrawdzi wiec nie martw się tylko sie wybierz.

Gość ***AaasiczkaaA***
Masc ichtiolowa na noc.. cena ok 2-3 zl i ci szybciej zejdzie. Pozdrawiam

Gość słonce86
depilowalam się troche, ale raczej w tym miejscu sie nie zacięłam. strasznie boje, cały czas o tym myślę doda a po jakim czasie Ci zniknęło?

Gość słońce86
nie mam onnych objawów i wlasnie tak mam zrobić, poczekam tydzień a jeśli nie zniknie to bede musiala isc do lekarza