Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucieszona

wynik negatywny

Polecane posty

Gość ucieszona

sto tematów już tu jest, w których wypowiadają się laski które nie mogą zajść, to ja napiszę sobie że dzisiaj robiłam test i wyszła jedna, piękna krecha i ani śladu drugiej, co mnie bardzo ale to bardzo ucieszyło:) jak jest tu jeszcze ktoś kto NIE chce zajść niech pisze, w koncu dział o ANTYkoncepcji no, teraz reszta, która chce dzidzię może na mnie ponajeżdżać, pomymyślać że jestem głupia i jaka tam jeszcze a ja i tak się będę cieszyc:)

to super że sie cieszysz że nie jestes w ciązy to jest ważne :) sama kiedys to przchodziłam żeby nie byc w ciązy a pozniej przszedł moment kiedy pragnełam zobaczyc dwie krechy i zobaczyłam :) żyszcze szczescia pozdrawiam

Gość ucieszona
a no to ja też pewnie będę kiedyś chciała zobaczyć dwie, chociaż nie wiem czy będę mogła sobie pozwolić na ciążę ze względów zdrowotnych jesli chodzi o dzidzię przede wszystkim. no ale jak na razie to bardzo odległa przyszłość gratuluję myszka i szczęścia i zdrówka życzę i dla Ciebie i dla dzieciątka:)

Gość pytajka wtorkowa
ja też się tak cieszyłam że wyszła jedna krecha... tylko że tydzień później wyszły dwie krechy :-( testy też się mylą

Gość tez chce wiedziec
ja tez sie modle o jedna kreche , ale strasznie sie boje zrobic test. Bo skad ja wezme kase na usuniecie? eh.

Gość ucieszona
ja powiem tak, rozbiłam trzy testy do tej pory, pierwszy nie wyszedł w ogóle, drugi tak nie wiadomo jak, jedna wyraźna a druga tak jakby, sama nie wiem, ćwierć dość wyraźnie a reszta tylko widoczna pod światło, potem dostałam okres ale wolałam i tak sprawdzic po okresie i wyszedł dzisiaj negatywny bez wątpliwości:) także myślę że ten okres i dzisiejszy wynik to pewność że nie jestem w ciąży, przynajmniej taką mam nadzieję tez chce wiedziec- ja tez sie masakrycznie bałam i myślałam tak samo, nad pierwszym testem siedzialam z pol godziny chyba no ale zrobic trzeba bylo, a potem sie wkurzalam bo nic nie wyszlo i nic nowego nie wiedzialam mój facet powiedział że jesli byłabym w ciąży to najlepiej byłoby usunąć a ja nie byłam co do tego przekonana, po prostu nie mogłabym chyba tego zrobić:( szkoda że on tak myśli, chyba gdybym jednak była w ciąży to bym nie usuwała a z nim bym chyba zerwała, poradzilabym sobie sama, moze rodzice by pomogli no ale jak na razie to jestem spokojna, pojde kiedys tam do ginekologa bo mam miesiaczki nieregularne wiec wtedy mi moze przy okazji potwierdzic ze nie jestem w ciazy;]

Gość tez chce wiedziec
ja planuje zrobic jutro - tzn o ile sie odważę . wtedy sie podziele wynikiem.Chyba ze z miejsca pojde sie powiesic :(

Gość ucieszona
mówisz tak jak ja 3 tygodnie temu kiedy robiłam pierwszy test, naprawdę, aż się dziwię, mówiłam identycznie tak samo a może wszystko dobrze się skończy, ja widziałam u siebie wszystkie możliwe objawy ciąży, w dniu kiedy dostałam okres wszystkie nagle przeszły, myślę że musisz przeczekać te kilka tygodni, do momentu kiedy będziesz wszystkiego pewna. wiem że to łatwo teraz mówić, ale ja na prawdę przechodziłam to samo. pamiętaj że nie jesteś z tym sama, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło. kiedy będziesz robić test?

Gość ucieszona
aha, jutro no tak:P debil ze mnie:P

Gość tez chce wiedziec
no wiem, tylko ze ja nie moge przezcekac pare tygodni bo juz musze wiedziec co i jak zaplanowac tak w razie czego. Planuje jutro . Jeśli sie odważe.

Gość ucieszona
hmm... no chyba nie masz wyboru, tylko czekać odważysz się, ze swojego doświadczenia wiem że chęć poznania wyniku (jakikolwiek by był) jest silniejszy niż strach. ja przy pierwszym teście cała się trzęsłam, dosłownie byłam przerażona ale chciałam być już po wszystkim, myślę że u Ciebie bedzie tak samo. kupiłaś juz test?

Gość tez chce wiedziec
kupie jutro

Gość tez chce wiedziec
minus minus minus !!!! :)