Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balaganiarz

Chodze na dziwki z winy mojej żony

Polecane posty

Gość balaganiarz

Kocham ją ale czuje niedosyt jeśli chodzi o nasze życie seksualne. Chodzi o to, że żona za nic w świecie nie chce się zgodzić na anala. Naprawde sie starałem, prosiłem, błagałem, groziłem ale przede wszystkim spokojnie tłumaczyłem i przekonywałem. Wszystko na nic :o a jedynym argumentem było nie bo nie bo ta dziurka słuzy do czego innego :o No i co ja poradze na to, że mam taka pruderyjna kobietę? :o Kocham ją bardzo i szanuję ale zacząłem chadzać na dziwki a tam nie mam problemów ani z analem ani z lodzikiem z połykiem. Wreszcie czuje satysfakcje z zycia seksualnego ;) W sumie jeżeli zona o niczym nie wie to nie widze problemu. Jak mówia czego oczy nie widza tego sercu nie żal. Weźcie do sobie do serca dziewczyny. Jak będziecie takie pruderyjne i nie będziecie się godzić na anal, na robienie francuza z połykiem to wasi faceci po prostu pójda do innej. w przyrodzie nic nie ginie :p

jakbym byla twoja zona to bym ci tego fiu*a obcieła nozem do krojenia chleba .. o analu bys sobie juz tylko marzył!!!

Gość inny_świat
a bo musimy robić wszystko na co macie ochotę, nasze poglądy sie wcale nie liczą i naszym zadaniem życiowym jest zaspakajanie zboczeń facetów

Gość śląsk wrocław
Niestety kobiety jeśli chcecie utrzymac przy sobie faceta musicie spełniac wszystkie jego fantazje seksualne :D

tak tylko mysla niedowartosciowani faceci ze kobiety powinny spelniac ich wymagania sexualne a w zyciu jest odwrotnie to mezczyzna musi zaspokajac kobiete bo jak nie to sprytna kobieta znajdzie sobie innego :)

Gość czar tryska
No właśnie Olu, odkryłaś hamerykę.

Gość inny_świat
a poza tym myślicie ze co? że kobieta nie znajdzie godnego zastępstwa za nudnego lub niewyżytego, zboczonego chłopa? nie podpasuje jej ten, znajdzie innego, żadna filozofia. Jest mnóstwo NORMALNYCH facetów na świecie, nie musimy siedziec z niepełnosprawnymi emocjonalnie

Gość popieram Dechę
w całej rozciągłości Jej posta. 🖐️

Gość asssa
deska ma racje

Gość balaganiarz
moja żona to dziwka

Gość Mieczysław...
szukasz tutaj usprawiedliwienia dla swojego postępowania?

Gość balaganiarz
Pewnie, że mozna bez tego żyć ale co to za zycie :)

Gość angieq
JESTES POPROSTU ZWYKLYM SKURWIELEM !! AZ NIEMOGE SIE OPANOWAC! JAK ONA NIECHCE TO ZNACZY ZE POWINNIENES I TAK JA KOCHAC! A CZY TY WIESZ WOGOLE ZE TO JEST BOLESNE>?? POJEBANY KUTAS Z CIEBIE CHODZI CI TYLKOLO O PIEPRZENIE I SPOJZ PRAWDZIE W OCZY TY JEJ NIEKOCHAZ SKORO POSOWASZ INNA GNOJU!

Gość balaganiarz
Nie szukam tutaj usprawiedliwienia. Chodzi mi o to, że kobiety same prowokują do tego żeby ich faceci chodzili na dziwki. Gdyby moja zona nie była taka egoistka w seksie i zadbała tez o moje potrzeby to bym nie chodził. w ogole gdyby kobiety dbały o swoich partnerów to burdele dawno by zbankrutowały.

Gość balaganiarz
Wcale nie jest bolesne! Trzeba tylko odpowiednio się nawilżyć i jest dobrze. Tysiące kobiet to robi i nawet ma z tego przyjemność. Niestety niektóre wyznaja zasadę nie bo nie i koniec. Kocham ją ale nie jestem do końca spełniony seksualnie i dlatego własnie chodze na dzwki.

Gość tibidibidibidi
Wszystko spoko chodx sobie na dziwki, ale z żoną już nie sypiaj, bo sie zarazi hivem ;O albo lepiej od razu powiedz jej żeby się przebadała :/

Gość angieq
A MOZE KRETYNIE ONA WIE ZE JA TA BOLI CO?? JASNE ZE TO NIEJEST BOLESNE DLA DZIWEK KTORE MAJA ROZJEBANA DUPE! A WOGOLE IDIOTO TO JEST SZKODLIWE I MOZE ONA DBA O SWOJA DUPE I SWOJE ZDROWIE CO?? TY PATRZYSZ TYLKO NA TO ZEBY TOBIE BYLO DOBRZE DEBILU A MOZE ONA TEZ SIE NIESPELNIA??

Gość masz rację balaganiarz
Kobiety to egoistki i myślą tylko o sobie a nie o partnerze. Anal nie bo boli, lodzik z połykiem tez nie bo to je poniża itd. Jak tu w takich warunkach nie chodzic na dziwki :o To wszystko przez was egoizm. Pomyślcie troche o potrzebach mężczyzn a nie będa szukac wrażeń na boku. A nawet jakby ten anal mial troszeczkę poboleć to czy nie warto tego zrobić dla swojego mężczyzny. Jeśli się kocha to nie takie rzeczy się robi.

anal szkodliwy? :D :D :D Ale się uśmiałem

Powiem tak każdy lubi co lubi do niczego się nikogo nei zmusi są osoby które to lubią są osoby które nie lubią tego ale trzeba pamiętać o szacunku a odnośnie teog co napisałeś niżej odnośnie tego że mamy się godzić bo faceci będą chodzić na dziwki to pierwsza myśli moja i czyn byłby taki => Kopneła bym go w dupe i zawiozła do dziwek tzw grzecznie mówiąc do tych któe się nei szanują END :);)

Gość angieq
DOBRA BALAGANIARZ I INNI KRETYNI TO WSADZCIE SOBIE PALEC W DUPE I ZOBACZYMY CZY WAM SIE TO SPODOBA?? JAK TACY MADRZY JESTESCIE! A EGOISTAMI TO WY JESTESCIE BO TYLKO CHECIE ZASPOKOIC SWOJE POTRZEBY NAWET JEZELI KOMUS SIE TO NIEPODOBA MYSLICIE TYLKO O SOBIE!

jak ktoś nie wie jak za to sie zabrać to może kobiece zwieracze rozjebać-kolego

Gość angieq
dzieki za wsparcie ciekawska i inne laski :P

Gość EFFFFKA
MÓJ TEZ W KTORYMS MOMENCIE ZACZĄŁ TAK WYDZIWIAC. JA ISE NIE ZGADZAŁAM. POWOLI MIAŁAM JUZ DOSC MARUDZENIA NA TEN TEMAT. DOSZŁY JESZCZE INNE PROBLEMY, POJAWIŁ SIE CZUŁY NORMALNY FACET, POTEM ROZWÓD I JESTEM TERAZ SZCZESLIWA Z PRAWDZIWYM MEZCZYZNA A NIE ZBOCZEŃCEM. A ON? NIECH DALEJ POSUWA DZIWKI W DUPE. JA DZIWKA NIE JESTEM I NIGDY SIE NA TO NIE ZGODZE. MOJ KOCHANY WIE O TYM CIESZYMY SIE CIEPŁYM PEŁNYM MILOSCI SEKSEM

Gość balaganiarz
Ale to nie jest tak, że ona nie chciała a ja od razu polecaiałem na panienki. Prosiłem, błagałem, przekonywałem, tłumaczyłem i wszystko grochem o ścianę. Przeciez ona nawet nie spróbowała. a może by sie to jej spodobało? ale jak ktoś od razu jest na nie to co miałem zrobić? Po roku stwierdziłem, że nic z tego nie będzie i tylko dziwka może mi dac to czego nie daje mi ukochana kobieta :o

Efffka twój kochany mężunio na bank chodzi do agencji. Głowę daję. No chyba, że jest na tyle biedny, że go nie stać ale jeżeli ma kasę to na pewno chodzi. Nie miej złudzeń.