Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........................uuuuu

dobra to inaczej! napiszę to ładniej....

Polecane posty

Gość Brondynka
Miałam takie przygody, np. z instruktorem jazdy w garażu na masce auta przykrytej kocem... albo z policjantem, na biurku w komisariacie... opierałam sie o maszyne do pisania ;):):)

E psik, nie chodzi o wpisywanie up ale co mam zrobić?? jedna laska się wypowiedziała opisała historię i to wszystko, więc sam podbijam wciąż bede do oporu aż ktoś się zainteresuje

BRONDYNKA!! witam cię! czy mogłabyś opowiedzieć historię z instruktorem w roli głównej? słucham cię!

Gość ej tej no
oooo! widzę ze ktos się w końcu wypowiedział! Brondynka-- nieźle ;) Wiesz co jak to było z tym instruktorem? Bo miałam coś podobnego;)

czyżby coś się zaczynało dziać na moim topiku? :) już mamy 2 zwierzenia! ej tej no-- widzę ze zaczynasz się otwierać; zachęcam dalej! :):):):):):)

Gość ej tej no

Gość ej tej no
no dobra!!! co mi tam!!! :P uczyłam się jeździć akies 3 lata temu i facet uczył mnie, nawet spoko, młody pzystony, juz jeździliśmy długo i coś tam iskrzło, no i jak raz poechaliśmy pojeźzić poza miastem to się stało; było lato, letni ciepły wieczór i tak jakoś nawet nie wiem kiedy znalazłam się na jego kolanach i jechałam ostro na jeźdzca :) uufffff:)

ok to ja tez a co mi tam ...... ja zrobiłam to z moim trenerem kiedys zostałam dłuzej po treningu bo miałam z nim obgadac jakas impreze sportowa chciał zebym mu pomogła cos tam przygotowac.... wszyscy juz wyszli zostałam tylko ja i on- młody przystojny hmm no i tak jakos wyszło było super tylko teraz troche głupio mi na treningach ale jak sobie przypomne jak mnie dotykał to od razu mi przechodzi i niczego nie załuje:P

Gość .......................uuuuu
brunetko! dziękuję za historię! klejna odważna kobieta, z ciekawą historią!

ie wiem o co chodzi! słuchajcie-- czy na kafe nie można reklamować i zachęcać do wojego topiku? wchodziłem po topikach i zostawiałem posty: zapraszam na moj topik, zachęcam do zwierzeń lub podobne teksty plus link, po chwili oje posty były kasowane! jak to jest? przecież nie było w nich nic niegrzecznego?!

Gość inny_świat
ech a ja chciałabym móc opowiedzieć jakąś historię podobną do waszych ale nie ma za bardzo co:P może jedynie że był(a raczej wciaż jest) taki facet który kręcił z moją siostrą i kiedyś miał wpaść na herbatę ale jej akurat nie było, byłam tylko ja no i...:P jesteśmy razem dalej ;]

hehe inny świecie- dobra historia:) może jeszcze cię czeka móstwo przygód poza tą! zachęcam dalej do zwierzeń :):):)

Gość ej tej no
zaglądam co kilka/naści minut i widzę ze mamy olejną historię! uuuuu nie załamuj się, jeszcze bedziesz miał pełny topik:)

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee póki co poddaje sie! :( zajrze jutro i bede nadal próować rozkręcać mój topiczek tymczasem idę może ktoś się jeszcze wpisze.......

Gość ........................uuuuu
wróciłem!!!!!!!!!!!!!!!!!! widze ze nikt tu nie zajrzał od wczoraj:( PUK PUK JEST TAM KTO?

Gość ........................uuuuu
nienawidze was!! strzelam ocha i staruje z nowym topikiem! 😤 ciao