Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macma24

No tak, mielismy sie spotkac a on sobie wylaczyl komorke

Polecane posty

Gość macma24

Odejde, to nie pierwszy raz. Szczyt chamstwa:(

Gość nie nawidze kobiet
ale masz problem ojej kolejna idiotka, która sama nie wie czego chce!!

Gość macma24
Ja wiem czego chce, nie obrazaj mnie. No wlasnie, tak sie nie traktuje nawet znajomych. ja bym czegos takiego nie zrobila nawet osobie na ktorej mi nie zalezy wcale. Mam w sobie kulture aby zadzwonic i np odmowic spotkania ale jak widac niektorzy ludzie sa strasznie bezczelni:(

A może boi się powiedziec, ze jest zajęty, lub zwyczajnie mu sie nie chce? Mowiłas mu ze wolałabys to usłyszeć, a wtedy nie miał by awantury..?

kultury to brak tobie :-P nie pomyślałaś że twoje dzwonienie może go stresować podczas stosunku z twoją najlepszą koleżanką? :-0 pomyśl czasem, a nie wygaduj gupot na forume :-P

Gość nie nawidze kobiet
wy nie jesteście bezczelne...

ja czasami nie rozumiem niektórych ludzi... nawet jak mu się zwyczajnie nie chce... niech odbierze i to powie. ja się za takie coś nie obrażę, bo doceniam szczerość. w końcu mnie też się czasem po prostu nie chce... przecież to nic nie kosztuje, a unika się tym samym późniejszych awantur, konfliktów na każdym kroku, ciągłego wypominania i utraty zaufania. za takie akcje tracę szacunek do tej osoby...

Gość macma24
Dokladnie, moglby powiedziec ze np nie ma ochoty na spotkanie dzisiaj. Przeciez to lepsze niz takie wylaczanie komorki.

podniecać? mnie po prostu w***... takie infantylne zachowanie... w sumie takie jak Twoje również... :O

Gość macma24
Niestety ale moja najlepsza kolezanka jest od roku na drugim krancu swiata i ma faceta od 4 lat, przykro mi.

Gość macma24
Nie tyle co infantylne zachowanie ale tez brak kultury i czyste chamstwo. najlepiej wylaczyc komorke i olac, a jak!

macma24 - nie zmienisz go, bo sama nie masz na takie rzeczy wpływau. po co masz to znosić, w końcu i tak się z tego powodu kiedyś rozstaniecie, bo tak sie zyć nie da, więc zrób to wcześniej niż później i ciesz się wolnoością, bo to bezcenne ;)

Gość macma24
Wlasnie tak zrobie. Mam juz dosc:( Po prostu on mnie nie szanuje i nie bede tkwila w takim zwiazku, wktorym czuje sie olewana i niekochana.

Gość macma24
no nic, trudno. nie chce sie spotkac to nie. jeszcze bedzie zalowal. nie dam mu pozuc zasuszonego odbytu mojego dziadka. sama sobie go w ustach pomietosze.

a ja swojego przestawiłam. a tez robił tak jak chłopak autorki. parę szczerych rozmów, tłumaczen i dużo cierpliwosci, a teraz w tej kwestii chodzi jak w zegarku ;)

Gość macma24
To fajnie, ze rozmowy poskutkowaly. U mnie nie skutkuja.

grawitacja - no widzisz, ale Twój musiał chcieć się zmienić. jakby nie chciał to by sie nie zmienił. musi mu na Tobie zależeć.