Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani wychowawczyni z Leby

Ratownicy na plazy w Lebie

Polecane posty

Pracowalam jako wychowawczyni i trenerka w Lebie jakies 3 lata temu. Poznalam wtedy wspanialych ratownikow z Wroclawia. A szczegolnie jeden utkwil mi w pamieci. Ale nie bylam tam juz dosyc dawno a nie mam z nimi zadnego kontaktu. Czy moze mi ktos powiedziec z jakiego miasta pracuja tam teraz ratownicy? My mieszkalismy w takim duzym osrodku na samym koncu Leby i mielismy wlasna strzezona plaze. Czy jest moze jakas szansa ze jeszcze spotkam moja dawna milosc... Ach Ci ratownicy i ich seksowna cialka :)

Gość amikaaa
hmmm ale sie rozmarzylam. Ja tez kilka lat temu spedzilam tam wakacje i poznalam wspanialego chlopaka - ratownika... A jak mial na imie ten, ktorego Ty poznalas ? Mam nadzieje, ze to nie ten sam haha

"moj" ratownik mial na imie Lukasz... Idzie lato i dlatego mi sie o nim przypomnialo... Sama jestem ratowniczka wiec jak to przyciaga plec przeciwna :)

Gość amikaaa
a to nie ten sam hehe ja ze swoim utrzymywalam dosc dlugo kontakt bo mieszkal jakies 20 km ode mnie. Ale niestety sie nie udalo. Ale zawsze milo wspominam te chwile Czy ktos wie moze z jakiego miasta beda w tym roku ratownicy w Lebie ??

Gość ja pamiętam jak u mnie nad
jeziorem w Tucznie był jeden taki słodziutki ratownik ... ratownicy są sexy!!! :-D

ej ale ratowniczki tez sa fajne :) I nie mowi tylko o sobie oczywiscie :P

Niestety dzisiejsi ratownicy są seksy ale w ratowaniu są do doopy. W zeszłym roku na oczch 5 ratowników na plaży strzeżonej utopił się chłopak. Zamiast ludzi ratować oni są seksy. Boże co za palanty.

Gość ehh naiwne
następna laska, następna dziewczyna, jedna się kończy, druga się zaczyna.. w ciągu tych 3 lat to on już co najmniej kilkanaście naiwnych panienek wychowawczyń zaliczył, same się pchają w łapy ratowników.. a ty naiwna wierzysz, ze on cie pamięta:D

Gość wcale nie o to mi chodzilo
zeby mnie pamietal bo tak poprostu mi sie przypomnialy mile chwile. A moze ty zazdroscisz mnie i tym ktore umawialy sie z ratownikami a na ciebie zaden nie spojrzal ???? ja przynajmniej mam mile wspomnienia i do twojej wiadomosci nikt mnie wtedy nie przelecial