Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clolsjorajs

Czy wasze matki okazuja wam uczucie?

Polecane posty

Gość clolsjorajs

bo moja mi nie:O nigdy nie pochwali, nie przytuli, nie pocaluje

Gość mnie...
oboje rodzice nie chwalili...:O

Gość clolsjorajs
ja nie mam ojca

Gość Naciaskhd
Moja Mamuska taaak:)) I kiedys też oczywiscie Tata, ale juz nie zyje.. A ja jestem taką córeczk tatusia:( Ale moja Mama, bo o mamy pytasz:), mimo ze jak kazda mama potrafi krzyczec i mnie wkurzac swoim gadaniem:) to mowi mi ze mnie kocha i w ogole okazuje mi milosc. Ja tez to robie:)) pozdr. Jezeli Twoja tego nie robi..moze Ty zacznij??

Gość iuggi
jak się doprosiłam, to tak, ale żeby z własnej inicjatywy mama mnie przytuliła czy powiedziała że mnie kocha, to nigdy jeszcze bardziej chłodno mama odnosiła się do taty, a jej mama a moja babcia to już wogóle był antytalent w okazywaniu uczuć mój facet teraz mi mówi że sprawiam wrażenie niedopieszczonej, a i tak dobrze że jemu umiem okazywać uczucia i przyjmować ich objawy od niego, bo dotąd wobec wszystkich byłam na dystans a już kompletnie nigdy nie przekraczałam granic np dając się dotknąć czy dotykając (choćby na powitanie z dobrą koleżanką)

Gość iuggi
chwalić też nigdy nie chwaliła i nie chwali, jednocześnie daje mi odczuć że ma wobec mnie bardzo wysokie wymagania :/ trochę mam w związku z tym problemów w ocenie samej siebie i radzeniu sobie w życiu ;)