Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amikaaa

Moje rowiesniczki wygladaja o wiele starzej niz ja

Polecane posty

Gość popieram.
desnuda, zgadzam sie ze wszystkim co napisalas! 🖐️ Kremy do niczego, pic na wode! Uroda i mlody wyglad to dar natury (rzadki) + dbanie o siebie, ale styl zycia, stan zdrowia odzywiania sie bardziej sie liczy niz kosmetyki!

Gość zosia_samosiaaa
wiec co robic dokladnie zeby za 20 lat nie wygladac gorzej... ???

Gość NIVEA...
hej, mam kogos w rodzinie, ktory zadziwia wszystkich gladaka cera w wieku 60 lat. Nigdy nie palil, nie pije (z umiarem winko), ale inni w jego wieku maja juz bruzdy, zmarszczki itd - on naprawde nie, linie przy oczach sa plytkie i na czole tez nie ma tych zmarszczek gniewu, moze dlatego ze on jest taki flegmatyczny i sie nie zlosci :D (to moj wujek) Ale kiedys go zapytalysmy z mama "co ty robisz ze taka mloda buzke masz" (konczyl wtedy 60 lat wlasnie) a on na to, ze "od 30. roku zycia uzywa granatowego kremu Nivea" - tego starego w metalowym pudelku. hehe, moze to recepta na dbanie o cere ;)

Gość pewnie że można
Z tą Nivea to święta prawda moja mama używała tylko tego i wygląda dobrze.

Gość pewnie że można
Wszyscy piszecie że ktoś ma zmarszki bo się zaniedbał albo geny....na zmarszki ma także wpływ kształt twarzy i to jak są ułożone mieśnie. Przy niektórzych typach twarzy częściej robią sie bruzdy wokół oczu, ust niż przy innych, każdy też ma inną mimikę, jeden ściąga brwi a inny np je podnosi i marszczy czoło. Spójrzcie na wieloletnią palaczkę a od razu zobaczycie te pionowe zmarszki wokół ust. Równolatka, która nie pali takich zmarszczek nie ma.....

Gość tyz prowda
Ja nawet jak sie smieje to nie robia mi sie kurze lapki w kacikach oczu bo taki mam uklad twarzy, a z kolei mlodszemu ode mnie szwagrowi juz sie zrobily takie az do policzkow - przed 30stka.

Gość to sprawa genów
moja teściowa nigdy nie uzywała żadnych kremów, pali jak smok, i zdrowie nie najlepsze a cera gładka jak u niemowlaka , ja mimo stosowania cudów z górnych pólek w jej wieku zapewne będę już pomarszczona :P