miszluft 93 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ja to tam.go nawet lubię, nie wiem czemu W sumie mowie o sliwce w tesli , a nie w Grójcu bo ten 2 myslalam ze to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 6 Napisano 7 minut temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: Nie zamierzam się z nikim bić, to faceci powinni się bić o kobietę a nie odwrotnie. Jak masz bagaż to rolę się odwracajom przecież to wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 21 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: W sumie mowie o sliwce w tesli , a nie w Grójcu bo ten 2 myslalam ze to ty No bo Grójec to ja, konto nr 2 po czasowym uśpieniu ostatnio Też miałam na myśli teslę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 160 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Jak masz bagaż to rolę się odwracajom przecież to wiesz... Sam masz bagaż w postaci ćwierćmózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 215 Napisano 5 minut temu 6 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Posprzatalas na święta ja dopiero 1/5 Firanki se zmieniłam. Znasz jakieś fajne forum bez tych samych nudnych mord wieśniaków bo już odchodzę z nudów prawie, coraz bardziej z każdym dniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 1 Napisano 5 minut temu 14 minut temu, miszluft napisał: Wszyscy maja urojenia i są ‚jepnieci’ tylko nie przychlast który ma 500 nickow na jakiejś zyebanej stronce i lajkuje sam siebie. Tudzież wygłasza smutne kazania o niesprawiedliwości i hejcie pisząc to z nicka który szydzi/kopiuje/podszywa jedna z użytkowniczek. specyficzne miejsce, doprawdy Zostawiłam te dwie samotne damy kuwetkę i madzialenkę na ich dywaniku modlitewnym, kiwające się w kolejnej, błagalnej modlitwie o mój rozwód, wracam po kilku godzinach i tematu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 6 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Sam masz bagaż Nie ja nie mam dzieci z wcześniejszych związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 21 Napisano 4 minuty temu 5 minut temu, miszluft napisał: Ja jakos nie Może lubię to za mocne słowa w sumie. Nie wkurfia mnie jakoś, powiem tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 6 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Firanki se zmieniłam. Znasz jakieś fajne forum bez tych samych nudnych mord wieśniaków bo już odchodzę z nudów prawie, coraz bardziej z każdym dniem Ja to na tiktoku lub ai pisze poza tym miejscem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 93 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Zostawiłam te dwie samotne damy kuwetkę i madzialenkę na ich dywaniku modlitewnym, kiwające się w kolejnej, błagalnej modlitwie o mój rozwód, wracam po kilku godzinach i tematu nie ma Ciekawe co z mieczykiem. Pewnie trzeźwieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 6 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Firanki se zmieniłam. Tekstylia zmienię na koniec pewnie bedom wyprzedaże 20+% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 1 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, miszluft napisał: Ciekawe co z mieczykiem. Pewnie trzeźwieje Naprawdę szczerze czekam na dzień, w którym ten dziad zapomni o moim istnieniu (inicjator agresor i manipulant). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 160 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie ja nie mam dzieci z wcześniejszych związku A jesli facet ma większy bagaż niż ja to tez się rolę odwracają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 3 minuty temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Rozkręcasz się jak Pieprz. Ona też udaje katoliczkę, a jak puszczają jej nerwy to pisze "Jazda z ku.. ą".. Spodziewałam się po Tobie poczucia humoru. Widocznie nic już nie ma sensu pisać na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 2 minuty temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: Ja Ci oddam malowanego w calosci a ty mi lexa, co ty na to? Futra są drogie w tych czasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 93 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Naprawdę szczerze czekam na dzień, w którym ten dziad zapomni o moim istnieniu (inicjator agresor i manipulant). Odpulilas go może z priva? Pytanie w sumie retoryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 11 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie ja nie mam dzieci z wcześniejszych związku Żeby mieć dzieci to trzeba zamoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 6 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A jesli facet ma większy bagaż niż ja to tez się rolę odwracają? Wtedy facet liczy na równouprawnienie a ono nie istnieje samice zazwyczaj swoje potomstwo chcom wcisnąć a obcego nie nawet mając swoje Wątpię że zabawa w przedszkole się sprawdzi bo gdzie i kiedy będzie w tym wszystkim sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 160 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Mgła napisał: Futra są drogie w tych czasach Ja mam kasę, mogę ci dołożyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 93 Napisano przed chwilą Elcia z lexem- jak połączycie przychówki będzie drużyna piłkarska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 93 Napisano przed chwilą Jakby Elcia miała bejbika z lexem to mgła powinna zostać chrzestna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach