Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16stkaa

postinor

Polecane posty

Gość 16stkaa

mam,16,lat,za,3godziny,ide,do,ginekologa,czy,przepisze,mi,recepte,na,postinor,bez,problemu?

Gość no pewnie ze tak

Gość 16stkaa
dzieki:)

Gość i8o9o
a co, braklo na gumy 2 zlote?:O

Gość 16stkaa
pekla;/

Gość i8o9o
Jak teraz ta mlodziez szybko dojrzewa;)

Gość koluszkoihihihih
nie twoja sprawa kto keidy zaczyna wspolzycie .a ta dziewczyna ma prawo pytac..po to jest to forum zeby pytania zadawac..

Gość 16stkaa
moze.faktycznie,jestem.mloda.ale.chyba.lepiej.wziac.postinor.niz.urodzic,w,wieku.17lat

Gość i8o9o
Ja nic nie mowie!! Niech pyta!! Tylko dziwie sie,ze tak wczesnie teraz wszyscy zaczynaja wspolzycie!

Gość Marta1983
A kiedyś to moze tylko po ślubie było współżycie? Wcześniej się o tym głośno nie mówiło a od zawsze było tak samo więc nie pierdzielcie że teraz wcześnie zaczyna się współżycie.. Ciekawe w jakim wieku wasi rodzice zaczeli..

Gość 16stkaa
własnie wrocilam :) nie bylo zadnego problemu :) w ogole to cudem udalo mi sie dzisiaj znalezc jakiegos lekarza prywatnie (niedziela i dlugi weekend) ale dalam rade :) na pogotowie nie chcialam jechac bo slyszalam ze tam sa niemili ludzie... trafilam do bardzo milej pani, przepisala mi od razu tabletki-YASMINELLE :) prosze powiedzcie co wiecie na temat tych tabletek :) bo tak szczerze to sie troche boje... i nie chce przytyc... dzieki za pomoc :):)

Gość 16stkaa
napiszcie cos prosze....

yasminelle to tabsy nowej generacji nie powinnas po nich przytyc ale nie wiadomo jak zareaguje Twoj organizm, życze powodzenia- dokladnie przeczytaj ulotke od tabletek zeby potem nie robic z siebie debila na forum jak niektórzy ;) ja tez sie bałam na początku jak zaczynałam brac ale nie taki diabeł straszny ;P przy pierwszym opakowaniu mozesz miec plamienia i krwawienia, ktorymi jednak nie nalezy sie przejmowac bo to normalne i ustepuje zazwyczaj po pierwszym opakowaniu, jesli weźmiesz pierwsza tabletke w pierwszy dzien miesiaczki to juz od początku jestes zabezpieczona, krwawienie z odstawienia bedzie podczas 7 dniowej przerwy zazwyczaj tego samego dnia ale czasem moze sie przesunąc wiec nie martw sie :) no to tyle powinnas wiedziec na początek, pozdrawiam

Gość 16tkaa
dzieki :) jak na razie jestem pozytywnej mysli :) tylko ze jest troche problem z tym ze bede je brac po postinorze... lekarka powiedzial mi ze moge zacza brac je jak dostane teraz krwawienie (i ze to nie bedzie okres, moze byc skape, a moze byc bardzo obfite...) ale wtedy to nie bedzie tak do konca skuteczne. wiec chyba poczekam do normalnego okresu :):)

poczekaj- ja krwawienia po postinorze nie mialam a okres mi sie spoźnił 3 dni, natomiast tabsy zaczełam brac dopiero przy nastepnym okresie. bo mialam dokładie tak jak Ty- pękła guma, postinor i tabsy by juz sie wiecej tak nie stresowac :) identyczna historia, ale ja byłam troche starsza juz :)

Gość 16tkaa
dzieki moniak :) :*