Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajusiaelblag

plamionka..poradźcie co robić

Polecane posty

Gość kajusiaelblag

co oznaczaja plamienia między okresami... plamienia tydzien po okresie, przerwa kilkudniowa i znowu plamienia..pozniej spokoj..bialy śluz..na drugi dzien śluz jak białko jaja kurzego..i znowu za 2 dni biały śluz.. jakies zaburzenia hormonalne ?miała któraś z was coś takiego? hmm?

Gość taka jedna nadzerkowa
hej. a bierzesz tabletki? mialam (mam) ten sam problem. biore tabletki. ginekolog caly czad mowila mi ze plamienia to zawirowania hormonami i ze organizm sie przyzwyczaja do tabletek (tylko ze to zaczelo sie po 6 mies brania, a plamienia moga sie zdarzac do 3 miechow) , zmienilam z placzem lekarke i okazalo sie ze to nie tabletki a nadzerka ktora sobie hodowalam:( teraz zaczynam ja leczyc po @ z odstawienia mam isc ja pedzlowac- ta nadzerke

Gość kajusiaelblag
nie biore tabletek..nigdy ich nie brałam..

Gość kajusiaelblag
prosze pomóżcie mi...

Gość ja tak mam już
od dawna a mam 25 lat. Moj gin mnie uspokaja ateż duzo moch koleżanek tak ma, jednym skończy się okres o 12:00 i nic nie poleci a mi nawet po 3-4dniach coś poleci, jak bierzesz długie kapiele w trakcie lub po okresie to ja np tak mam ze przez 2dni nic nie poleci a dopiero póżniej

Gość kajusiae
up