Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebarwienia słoneczne

pomocy dziewczyny przebarwienia posłoneczne

Polecane posty

nie wiem co robic mam takie 3 wielkie plamy po opalaniu zreszta od 3-4 lat ale teraz to wyglada okropnie twarz mi troche sie rozjasniła od pilingów przez co te przebarwienia widac mocniej prosze o rady a moze robic piling tylko na te przebarwienia pomocy

Trzeba bylo sie jednak kurwa nie opalac :/

ale

Gość upupup
a jak mozna nim zapobiegac?

Gość podnoszee
mam ten sam problem mam coraz bardziej widoczne przebarwienie nad ustami (wyglada jak wąs) podejrzewam ze od leków oraz słońca chociaz smaruję to miejsce kremem z bardzo wysokim filtrem. prosze o podpowiedz jak mozna rozjasnic takie przebarwienie jesli macie jakies wyprobowane masci kremy.. proszę..

Miałam koszmarne przebarwienia na policzkach i równiez nad ustami.Wydawałam majatek na zabiegi kosmetyczne i kremy wybielające. Niestety nie pomagało. Dopiero bardzo prosty zabieg o nazwie Cosmelan pomógł w 95% usunąć okropne przebarwienia. Robi się go u lekarza dermatologa, jest dośc drogi bo kosztuje ok.1600-2000 zł. Ale widziałam na e-bay w niemczech maja takie zestawy po ok. 1000 zł. Można więc zrobić samemu. Warto kupić ten zestaw, bo wystarczy nam na kilka razy, bo przebarwienia niestety powracają, gdyz nie jesteśmy w stanie w 100% chronić twarzy przed słońcem.

Gość URSUS C330
A moze chcesz darmowy karnecik do solarium, jak sie spieczesz na kurczaka to plam nie bedzie widac :P

Gość mam to samo nad ustami...
..smaruje to miejsce filterem 50..a i tak sie przebarwia;/

Gość URSUS C330
Jak cos szkodzi to sie tego nie robi, ciezko zyc bez solarium ? Odciienie latynoskie juz nie w modzie, jest 2009 a nie 2004 , pobudka. Solarium to przezytek.