Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssiiiuuulllkkkaaa

DEPILACJA! HELP!!

Polecane posty

Gość asssiiiuuulllkkkaaa

mam geste ciemne włoski na nogach i od roku gole je maszynka jednak zauwazyłam ze jest o wiele więcej!! z jedneg miejsca wyrastają 2 a nawet 3 włoski!!!!:( nie stac mnie na depilator....wosk odpada bo strasznie boli i niewiele daje ...(boje sie oderwac:P ) i chcialabym zaapytac co sądzicie o PIANCE KTORA ROZPUSZCA WŁOSKI...jaka wybrac, na jak długo działa, czy nie wrastaja włoski, i czy nie daje tego efektu co maszynka tj. ze włoski są gęstsze i ciemniejsze?...odpiszcie pls

Wszelkie tego typu pianki i kremy to pic na wodę. Dają identyczny efekt jak maszynka, a jak już masz grube i mocne włosy, to duża szansa, że taka pianka sobie z nimi nie poradzi. I nie wierz, jak porducent pisze, ze preparat daje długotrwały efekt. Te wsystkie kremy i pianki rozpuszczają włos do poziomu tkaiego, jak jesteś je wstanie usunąć maszynką.

Gość uuuuuuuuuu
No,nie jest tak identycznie... Krem,czy pianka sięga minimalnie głębiej. Ale różnica w czasie odrastania jest trudna do uchwycenia... I z grubymi włosami może sobie nie poradzić w czasie zalecanym przez poducenta,a przy dłuższym potrzymaniu może podrażnić skórę.

Gość asssiiiuuulllkkkaaa
no to co mam stosowac? chyba tylko wosk mi sie zostal.......

Gość ja używam wosku w plastrach
firmy tanita !rewelka !!!i powiem,że efekt u mnie akurat jest najlepszy w cholerę z tymi gównianymi piankami ,producenci wypisuja bzdury,że hej

Gość sadira
ja polecam tylko depilator stosowałam wosk i pianki maszynki do golenia depilatory w kremach itd... brunetki mają przerąbane ja musiałabym się golić na nogach codziennie!!! z jednego miejsca wyrastało kilka włosków grubszych i nawet czarniejszych od pierwotnych depilatory w kremach powodują tylko że włosy na powierzchni skóry się niszczą a cebilki nadal są i widać spod skóry czarne kropki.... nie ma innego wyjścia zainwestujcie w depilator a potem polecam balsam opóźniający odrost włosów St.Ives NAPRAWDE DZIAŁA wtedy wystarczy poświęcić raz w tygodniu godzinę na depilację i będziecie gładziutkie jak pupka niemowlaka