Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy bym tego nie założył

Myślicie, że wiedzą co to znaczy

Polecane posty

Od pewnego czasu widzę u siebie w mieście chłopaków, którzy noszą bluzy z napisem z tyłu "5uck my d1.ck". Jestem ciekaw, czy wiedzą co to znaczy, bo ja nigdy w życiu czegoś z takim napisem bym nie założył.

Gość wio
Moge zapytac co to znaczy bo ja nie wiem ??

Gość hehe wczoraj nawet
widzialam jednego takiego zmrola w bluzie z tym napisem, mial moze ze 14 lat, żenua.

Gość hrabinaXX
to znaczy fuck my dick czyli ssij mi kutasa:o

Gość co to znaczy powiedz...

Co to znaczy? 5uck - czyli "suck" oznacza z angielska "ssać" my - oczywiście "mój" d1.ck czyli "dick" - wulgarne określenie "penisa" Zauważyłem, że w amerykańskich filmach często przetłumacza się to jako: "pocałuj mnie w d***", ale jak widzicie niewiele ma to z tym tłumaczeniem wspólnego! :-O

Gość co to znaczy powiedz...
Dzięki ja kiepsko stoję z angielskim. Boah co za porąbana wiara ....hehe pewnie nie wiedza i nosza bo modne.

Gość Rosne Zdrowo
Nie dokońca się z wami zgadzam.Sama mam trzy takie koszulki (z ochydnymi napisami)i doskonale zdaje sobie sprawe co one oznaczają, ale nie oznacza to,że nosze ją bo jest modna aczkolwiek uważam ją za dobrą zabawe.Pierwsza z moich koszulek ma na plecach wilki napis ZABIJE CIĘ DZIWKO/ŹDZIRO (oczywiście w jęz.angielskim)i jeśli ktoś to rozumie pobłażliwie się uśmiecha i myśle,że odbiera to w sposób żartobliwy.pozatym myśle,że jesli ktoś zakłada taką koszulkę to robi to tak,aby odzwierciedlić swój nastrój i umie ją założyć do odpowiedniej sytuacji(nie wyobrażam sobie żeb ym poszła w niej do pracy albo na uczelnie).Mam koszulke z napisem w języku polskim JESTEM BI, ale to przeciesz nie świadczy o tym, że faktycznie jestem.No i moja ulubiona koszylka z napisem "Sack my dick,kiss my ase"-z tyłu,a z przodu dużymi literami widnieje FRANK SINATRA.I wy może widzicie w tym coś złego, a dla mnie jest to tylko kultowanie mojej kochanej DJ Miss Kittin,która ma kawałek o tytule frank sinatra a refren tego kawałak to właśnie pot.sak maj dik kis maj as!!A czy moja ostatnia zdobycz koszulka z reprodukcją nagiej Marylin Monroe też będzie czymś nie poprawnym?!Przecież jest tym samym co reszta,zwykłym nadrukiem koszulkowym! Pozdrawiam