Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krysia Tuchałowa

!!!HEJKUMKEJKUM!!!

Polecane posty

czytaj: pomocy!! mam Mozille Firefox, za kazdym razem kiedy pobierałam jakieś pliki z neta wyskakiwało mi okienko w którym było widać co i ile procent się ściąga. do czasu, bo wczoraj nie było przez dosłownie 3 sekundy prądu i komputer się wyłączył, od tej pory kiedy coś zasysam okienko z pobieranymi plikami się nie wyświetla. może ktoś wie jak zrobić żeby znowu wyskakiwało to okienko? zaznaczam że jestem totalnym bezmózgiem jesli chodzi o komputery;)

zawsze pokazywało się okieno i pisało:wszystkie pliki zapisywane w: i tu było ustawione pulpit i teraz w opcjach też jest odchaczone ale w tym okienku tego nie ma jeszcze raz cichutko zawołam hejkumkejkum 😭

mam tak: folder pobranych plikow -pytaj gdzie zapisac kazdy plik -zapisz wszystkie pliki do tego folderu: pulpit [to jest zaznaczone] menezer pobierania plikow wyswietlaj menedzera wraz z pobieraniem plikow zamknij menadzera kiedy wszystkie pliki zostana pobrane czynnosci pobierania firefox moze sam pobierac i otwierac pliki danych typow dalej nie wyskakuje to piepszone okienko:O

kurde no wszystko jest dobrze poodhaczane i nie wyskakuje tak jak powinno :O komputer to jeszcze jedna rzecz ktora mnie sresuje ;O