Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ika1980

czy 27 latka ma jeszcze szanse?

Polecane posty

Mam 27lat, zwątpiłam ostatnio, że mam jeszcze szanse znalezienia tego jedynego. Jestem po 2 długotrwałych związkach i obudziałam się wśród zaobrączkowanych samców.PLS - napiszcie co o tym myslicie, i gdzie mam szukać ...

Gość 26latkak
Mam ten sam problem. Ile moge czekac na milosc? Jestem po 3 lwtnim zwiazku i od 3 lat sama. Trace nadzieje. Bawie sie, ucze, jezdze po Polsce, Europie i nic.

mój ostatni facet okazał się megakłamcą i egoistą, chciał się zaręczać a za tydzień wyznał, że nie jest szczęśliwy - ja nie mam czego żalować, tylko tego że jestem samiutka

Gość 26latkak
Moj natomiast stwierdzil, ze kocha mnie ale nie moze byc ze mna. Istna parodia.

a co myślisz o znajomościach internetowych, typu przeznaczeni? czy to ma w ogóle sens? albo znajomości na odległość?

26latka to tak jak dla mnie powiedzial wczoraj po 5 latach kocham cie bardzo, ale nie potrafie byc juz z toba dawalam mu wszstko ale dzieki bogu te slowa daly mi nadzieje na nowe zycie i juz dzis mi lepiej

Gość 26latkak
Ja np poznalam mojego przez internet i do dzis dnia zaluje bo okazalo sie, ze bylam lekarstwem po jego bylej ktora go rzucila. Do tej pory mysli o niej .

mi nie wychodzi ze znajomoscia internetowa.... a poza tym moj ost zwiazek byl na odleglosc... bylo fajnie, ale

Gość voug
ja też m 27 lat i mam nadzieję że znajdę jeszcze tego czego szukam ale czasmi myślę że jestem zbyt dużą idealistką

Gość 26latkak
suzitka, wczoraj? i jak sie trzymasz? ja dwa lata dochodzilam do siebie tak naprawde...

no ale przecież skoro to ma być miłość to przecież nie złapiesz pierwszego lepszego ...nie piszę o Bóg wie jakich wymaganiach

bo ost 2 lata to byla juz tylko moja nadzieja, ciagniecie czegos co nie ma sensu... trzymam sie , a on dalej sie do mnei odzywa i caluje w sms ;/ o co im chodzi

nie potrzebujemy sexu tylko milosci zrozumienia, bezpieczenstwa i poczucia bliskosci

Gość 26latkak
Ja szukam wszedzie. Kiedy nie szukalam to tez nikog nie spotkalam.Nie ma znaczenia czy szukam czy nie. Ehhh trzy latka mijaja jak nie bylam na zadnej randce.

...u mnie zawsze! :) (odpowiadajac na pytanie w temacie)

kurczelka, no ale przecież ni wolno się załamywać, musi byc jakiś sposób> każda kobieta jest w końcu piękna i jedyna w swoim rozaju, czemu więc jednama to szczęście a druga ciągle szuka bezskutecznie?

moje kochanie byle i ja zawsze spedzalismy i spedzamy wakacje razem 24na dobre mamy domki w jednym osrodku, myslicie, ze jego nowa laska zaakceptuje to, bo ja sadze, ze zwatpi he, juz jedna raz taka byla;/ hehe i zwatpila, pragne zemsty i upokorzenia go, wy tez tak macie wiem, ze go kocham, ale mowie nei (grunt to sobie wmowic) wiem, ze jak zemsta to, ze nie przestaje go kochac, ale jestem silna, madra kobieta kobietki damy rade

mój były mieszka obok mnie jakieś 100metrów i codziennie muszę przejeżdżać obok by jakoś przemieścić sie do pracy. Olej sprawę chyba, że był lub jest coś wart. Każdy mi mówi - nie poniżaj się dla ostatniego faceta, bo żaden nie jest wart twoich łez. Jak mam znaleźć nowego chłopa?

nie wiem kurde nie wiem ja chce odpoczac on mnei znajdzie

Suzitka, ja już odpoczywam 2 miesiące po 2,5 letnim związku. Może Ty młodziutka jesteś bo mnie gadają \"życzliwi\", że mam czas do 30tki :(

zyczliwi rowniez powiedzieli do 30 to nie starra panna, a pozniej, pamietaj zero kotow, psow, zwierzatek ;/