Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaroooolinaa

JAK NIE PÓJŚC DO SZKOŁY?!

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaroooolinaa

Dobrze sie uczę ale czasem mam dośc szkoły....nigdy nie byłam na wagarach...wiem ze moge powiedziec mamie ze nie chec isc ale ona zaraz bedzie wypytywac jak narobie zaległosci to bedzie moja wina...wole tak jakos naturalnie zachorowac tj. garaczka prawdziwa + troszke udawania..tylko jak dostac gorączke w kilka godzin...i prosze nie radzic mi surowych ziemniaków i proszkow do pieczenia...a kapac sie w garacej wodzie i wychodzic na balkon nie bede bo kiedys sie przez to nabawilam zapalenia płuc i miałam 2 tyg w szpitalu.......

Gość fhbdkf
może weź wypij lodowate mleko....na mnie podziałało....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spróbuj moczyc nogi w zimnej wodzie i pic gorącą cherbate

hehe ja pamietam ze miałam lampke na biurko z taka wystajaca zarowka, przez jakis czas dotykalam ja do czola (gdy byla nagrzana) i do policzków, szłam do mamy ze sie zle czuje ona sprawdzila glowke a ja cala gorąca, dala termometr i zebym do lozka sie połozyla. To ja wtedy poprosilam zeby mi zrobila herbaty. W tym momencie jak mama wyszla termometrem dotykalam do zarówki :) I tak sprawiłam ze na niby podnioslam sobie temperature. Ojj kiedy to było.... :) Powodowanie takiego prawdziwego przeziebienia, rozwolnienia itp nie ma sensu, po co sobie szkodzic?

Gość prosze odpowiedz
uffffffffff dobrze ze ja juz nie musze chodzic do szkoly :p

ja to bym chciała mieć takie brobmlrmy,. ja chodze juzdo szkoly średniej a tam kilka dni nie obecnosći aby to potem nadrobic jest magabrycznie cieszko niestety ja bardzo durzoo opuczam i ciesze się z każdego dnia kiedy jestem w szkole i się dobrze czuje... wiec lepiej nei wymyslaj bo się nabawisz jakiegoś paskuctwa ,, tylko zaciśnij ząbki i idz do szkoły ... pozdrawiam .....

Gość yhy
popukaj termometr na jego końcu (nie tą stronę którą wkładasz pod pache tylko tą drugą) to ci najdzie temperatura

Gość olinka opowiedz jak ci cieszko

Gość Kacha1111
Powiedz dzien przed pojsciem do szkoly wieczorem mamie ze sie zle czujesz ze cie gardlo boli, glowa troszke zacznij kaszlec i popros o jakas polopiryne czy cos tego typu i idz spac i nazekaj troche. rano jak sie obudzisz to powiedz ze tez sie zle czujesz ale nie przesadz zeby Cie ze szybko do lekarza nie wyslala:) i lez w lozku do konca jak dlugo sie da. dopoki mama Ci nie powie czy masz isc do szkoly czy nie. jezeli Ci sie uda nie isc to jak towja mama wroci z pracy to powiedz ze juz Ci troche lepiej ale nadal sie troche zle czujesz tak dla niepoznaki. Oczywiscie ta metoda jest na jeden dzien raczej chyba ze masz fajna mame ktora Cie tak szybko nie wysyla do lekarza...:D