Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba nie

Czy w ogóle jest taka możliwość, żeby facet nie dzwonił

Polecane posty

Gość Chyba nie

nie kontaktował sie, a jednak mu zalezało?

Gość klasa
no niestety nie:(

Nie ma takiej mozliwosci. Ajm sory so sory. jak facetowi zalezy to dzwoni, pisze, itd. itp.

Gość 26latkak
tak jest gdy 1. On jest w szpitalu i lezy nieprzytomny. innej mozliwosci nie ma!

Gość tralalal
strasznie mu szkoda na telefon,bo jest bardzo oszczedny:(

Gość ijijio
jasne!! wtedy boryka sie sam z tym uczuciem...nie wie co zrobic...teskni lecz boi sie zadzwonic...napewno kocha...ale woli cierpiec sam...takie cierpienia mlodego wertera... wez sie puknij w czolo! jak mu zalezy to by sie odezwal!

Gość Chyba nie
do "Jako facet" - czy istnieje jakiś choć jeden przypadek, w którym facet nie kontaktuje się, ale jednak mu może zalezeć? Moja sytuacja i jego? Nie ma o czym pisać: dzwonił, kontaktował się, przestał. Od 3 tygodni.

26latkak------> Dokladnie tylko w takiej sytuacji, a jak wiemy takie sytuacje maja miejsce tylko w filmach;)

Gość Chyba nie
ijijio....własnie sie pukam, stąd ten temat :)

Gość 26latkak
oj kochana , nie tylko w filmach , w zyciu realnym tez ale jak sama wiesz, 1 przypadek na miliard?:P szkoda tylko ze kazda wierzy ze on sie nie odzywa bo cos musialo sie stac, a prawda jest ze on olewa

> do \"Jako facet\" - czy istnieje jakiś choć jeden przypadek, w którym > facet nie kontaktuje się, ale jednak mu może zalezeć? Tak, kiedy został porzucony albo odrzucony - może kochać do szaleństwa, ale nie odezwie się pierwszy. > Nie ma o czym pisać: dzwonił, kontaktował się, przestał. Od 3 tygodni. Nie zależy mu. Olać, dać zatęsknić - jeśli nie zatęskni, tym bardziej olać!

Gość a mój zamilkł na 3 miesiące
Potem się objawił... Od tamtej pory jesteśmy razem już kilka lat.... A zniknął , bo poczuł, że to może być na poważnie, a nie chciał jeszcze poważnych związków, jednak nie wytrzymał beze mnie dłużej:)

Gość Chyba nie
został odrzucony, ale nie przeze mnie. Nie dzwonię, nie piszę. Daje zatęskinić..wcale nie wyobrażam sobie, ze coś mu się stało. Chce sie tylko utwierdzić, ze to właściwa droga - moje milczenie.

Gość Chyba nie
a mój zamilkł na 3 miesiące...powiało optymizmem. Jednak to on się odezwał, nie Ty...

Gość a mój zamilkł na 3 miesiące
ja zadwoniłam "niezobowiązująco" (he, he) raz - potraktował mnie...uprzejmie.:( Kiedy pojawił się po okresie milczenia-nie wracałam do tematu.

Gość czeresnia79
Facet, który nie ma czasu, ochoty ani pieniędzy, żeby sie do mnie odezwać nie interesuje mnie... Po co tracić energię na zastanawianie się o co mu chodzi? Wiem, że to przykre, ale trzeba olać....

Gość Widocznie nie chce
sie z toba kontaktowac, robi unik po angielsku Czy to tak trudno zrozumieć ?????????????????????????????????

Gość Jak widzisz jest
i moze warto żebys pomyslala i wyciągnęła wnioski, zamiast zakładać denne topiki

Gość Chyba nie
dziekuję za wszystkie poważne wypowiedzi. Pomogliście mi!