Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to wygląda

niebieska trawa

Polecane posty

Gość jak to wygląda

Witam, mam zamiar kupic z aukcji na allegro niebieska trawe bardzo ladnie t wyglada na zdjeciach aczkolwiek watpie czy u mnie w ogrodku na skalniaku rowniez bedzie to mocny niebieski kolor i gesta kuleczka.. zamawiam 150 nasion i nie wiem jak to wysiac, czy zdazy to teraz wyrosnac czy nie? jesli ktos ma jakies rady, doswiadczenia w zwiazku z niebieska trawa to bardzo prosze o komentarze pozdrawiam a tu zdjecie sliczna, prawda? http://images2.fotosik.pl/117/a0d376dcfa96859a .jpg

Gość forum DOM OGRÓD...
forum ZAKUPY

Gość jak to wygląda
tam nikt nie odpowiada a tu jest zawsze wecej ludzi wiec myslalam ze sa wieksze szanse trafic na kogos kto ma niebieska trawe ;)

Gość klasa
Tez o niej myślalam, są jeszcze inne kolory. Ciekawe!

Gość jak to wygląda
ide se zapalic trawkę.

Gość jak to wygląda
jasne.. tylko tego powyzej nie pisalam. czekam dalej na jakies odpowiedzi.. bo jak mi to wyrosnie zielone to... :/

Gość jak to wygląda
mam w ogole pytania od razu - czy moge to posadzic w maju - ile nasionek na jedną kępkę - czy to sie nie zrobi zielone -jak uzyskac ladny odcien niebieskiego -jak dlugo sie zageszcza - czy okragly ksztalt robi sie sam czy trzeba jakos przycinac itd ;)

Gość jak to wygląda
klasa - jakie to kolory? bo ja widzialam tylko bardzo intensywna zielen i wlasnie niebieski