kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 6, 2007 wITAM... mam pytanko...... W poniedziałek ostatni raz kochałam się z moim Facetem, we wtorek dostałam okres, który trwał do piątku.... W piątek miałam przykleić pierwszy plaster z nowego opakowania i ... ZAPOMNIAŁAM!!! Przykleiłam go w sobotę rano.... jak wyczytałam z ulotki teraz mam nowy dzień 1 i nowy dzień zmiany plastra, czyli powiedzcie mi ZAWSZE mam teraz ściagać i przykeljać nowy w soboty?? Nie będę kochać się z moim Facetem przez najbliższe 2 tygodnie (bo w ulotce pisało, że trzeba stosować dodatkową metodę antykoncepcji).... Powiedzcie nie ma możliwości żebym teraz zaszła w ciążę, czy po tych 2 tyg. jeszcze mam stosować dodatkową metodę antykoncepcji?? Czy któraś z Was tak miała?? PISZCIE, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiaruszek1984 Napisano Maj 6, 2007 czekam na Wasze odpowiedzi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 7, 2007 PISZCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 7, 2007 ODPOWIADAJCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 7, 2007 Wiem co piszą w ulotce, ale chciałabym znać opinie dziewczyn, które znalazły się w podobnej sytuacji .... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolakarola Napisano Maj 7, 2007 ja tez zapomnialam kiedys przyklepic i tez zrobilam to nastepnego dnia rano. nie zmnienialam dnia przy nastepnym opakowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 7, 2007 odpiwiadajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 8, 2007 CZEKAM:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 8, 2007 nadal czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzindzer Napisano Maj 8, 2007 Tak jak Ty używałam kiedys plastrów i wydaje mi sie ze powinnas teraz przyklejać plaster w sobote bo to jest nowy dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 9, 2007 odpowiadajcie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 9, 2007 czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 10, 2007 wasze opinie są dla mnie ważne:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 10, 2007 odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyklej sobie na waginie Napisano Maj 11, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyklej sobie na waginie Napisano Maj 11, 2007 to moja rada. A penisa obwiąż bandażem.Pomoże i was zabezpieczy na future Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Maj 12, 2007 ten ostatni post wcale nie był śmieszny, wręcz żenujący i świadczy o poziomie tego kto napisał, szkoda mi Ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach