Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam i sie dowiem

KTO Z WAS OSIAGNAL DNO I NIENAWIDZIL ZYCIA I NAGLE WSZYSTKO SIE ZMIENILO????????

Polecane posty

Gość Pytam i sie dowiem

Gość ja czekam na zmiany
bo na dnie właśnie jestem

Gość Pytam i sie dowiem
NO WLASNIE JA TEZ JESTEM NA DNIE

Gość Pytam i sie dowiem
a co sie stalo?????

zycie po prostu... oliwa sprawiedliwa pewnie jak bys poszukal/la na poprzednich topikach-gdzies mnie znajdziesz:)porzucona wtedy narzeczona po 6latach bycia razem, z kiepska praca i perspektywami...ale ktos tam w gorze mial inny plan dla mnie...:)

Gość bo 35 bo
, już mam wielką kasę i co zamierzałem to zrobiłem, wielką firmę mam i wiele aut , kasa się pcha sama i aż prosi - weź mnie , trzy domy urządzone w różnych rejonach Polski mam , teraz to tylko sobie piję piwo i patrzę z góry na zapracowane społeczeństwo , co mnie tam, te dwadzieścia tysięcy zł. to mnie stać przecież aby przepuścić miesięcznie na głupoty , tak naprawdę to mam do siebie zarzuty, nie potrafię oszczędzać , zawsze muszę wydać na pierdoły procenty bankowe , jest mnie źle z tym ale czy warto dawać bankowi na mnie zarabiać ? Tak, teraz czuję się na dnie :(

a ja jestem na dnie od lat... ale się przyzwyczaiłem i nienawiść do życia mi przeszła :)... teraz już podoba mi się moje dno i nie zamienił bym go na \"udane\" życie... bo kto wie czy by mi się podobało 🖐️