Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madeleine_ frau

Mojemu kotu jedzie z pyska

Polecane posty

Gość madeleine_ frau

Nie jest chory bo był na kontroli u weta. ALe jedzie mu jak shrekowi:( Można coś z tym zrobić?:)

Gość czarna1987
Mam też koty i żadnemu ładnie nie pachnie . Ale co się dziwić ? Czy Tobie pachniałoby fiołkami jakbyś zębów wogóle nie myła ?

moja ciotka ma kota i on nie ma przednich zebow i sie do tego strasznie slini a wtedy tak smierdzi ze hoho :PP lepiej sie do niego nie zblizac:P

Gość madeleine_ frau
Wiem, ze nie pachnie, że to specyficzny zapach, ale wydaje mi się zbyt intensywny, mojej drugiej kotce tak nie capi

Gość dżungar
a jak jedzie dżungarkom z pyska! W ogóle całe jada skarpetami

Gość ghajja
To jest sprawa bardzo indywidualna, jeden kot mna mniejszy z tym problem, inny faktycznie, hmmmm, ładnie nie pachnie. Możesz próbować zmienić mu diete, na pewno jedzie najgorzej po surowym. Moje są głównie na suchej karmie i problem jest prawie minimalny.

moja kotka tez je suchą karme ale jak tylko wciągnie kocie żarcie z saszetki lub puszki to oddech ma conajmniej nieapetyczny a ma to do siebie ze kladzie się spac w sypialni w naszym lozku i zawsze wtedy bierze ją na ziewanie...

Gość kasia1979
Pewnie dlatego ,że ma ząbki brudne ,a niestety kotom bardzo trudno je umyć.Mojemu kotu tez niespecjalnie ładnie pachnie no i było zapytanie do weterynarza- powiedział ,że należy mu oczyścić ząbki malutką szczoteczką i wodą ,ale kocik sobie nie pozwolił na takie traktowanie jego paszczy. Troszkę się udało i był efekt-mniej mu pachniało nieciekawym zapaszkiem.

Gość kasia1979
Ale mimo tego zapaszku i tak lubie koty :-)

ja tez moglabym miec całe stado kotków w domu ale zostane przy jednym mam do nich calkowita slabosc lubię inne zwierzaki ale koty zawsze będą na pierwszym miejscu nawet te co smierdzi im z pyszczka...