Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

CO MYŚLICIE

Polecane posty

Gość co myślicie

no właśnie, co myslicie o samotnych atrakcyjnych kobietach, które przychodzą same na koncerty, siedzą samotnie w kawiarni albo w pubie?

Gość kclc cs
że są samotnymi atrakcyjnymi kobietami, które albo faceta nie potrzebują albo mają pecha...:classic_cool:

Gość ania samotna
jak widze sama dziewczyne to mysle sobie "ze nie tylko ja jestem sama" :)

Gość zataczam się...
Ze nie chcą siedziec samotnie w domu, tylko wychodzą. I bardzo dobrze

Gość majster
ze przyszly na koncert, do kawiarni, pubu 🖐️

Gość co myślicie
czyli uważacie, że to nic takiego strasznego? Chciałabym gdzieś iść ale jestem baaardzo samotna i tak się trochę obawiam reakcji ludzi... i tak sapędzam samotne dni i wieczory w domu

Gość majster
straszne to jest ze siedzisz w domu majac ochote gdzies wyjsc ;) i co to kogo obchodzi czy i dlaczego jestes sama

Gość kclc cs
chyba jesteś niepoważna, że patrzysz na ludzi i myślisz co też oni sobie pomyślą... a olej to! poza tym samej nawet lepiej, w kinie bardziej skupisz się na filmie a w pubie możesz swobodnie porozglądać się...;) :classic_cool:

Gość co myślicie
wiesz, z jednej strony i jak tak myślę.... z drugiej obawiam się po prostu zaczepek, na które nie mam najmniejszej ochoty.... stąd moję pytanie...

Gość kclc cs
jakich zaczepek? teraz bycie singlem jest trendy;)

Gość co myślicie
ups..... marusia, nie mam bladego pojęcia..... chyba najlepiej jak do lekarza się z tym zwrócisz...

Gość co myślicie
niestety ale tak mi się w życiu pokręciło, że nie mam takiej kumpeli, która poszłaby ze mną - domatorki same.... bycie singlem jest trendy??? Chyba jestem z lekka zacofana z tego wynika....

Gość kclc cs
ja się nigdy nie przejmowałam takimi pierdołami, co to ogo obchodzi?

Gość co myślicie
Marusia, a może tak na temat się wypowiesz???? Idź dziewczyno do lekarza, kup sobie test ciążowy.... powiedz chłopakowi co ewentualnie z tego może być.... i nie panikuj na zapas.... bo to nic nie zmieni a tylko sobie nerwów napsujesz....

Gość co myślicie
druga_deska mieszkam w bardzo dużym mieście.... i nie jest problemem, że ktoś mnie zobaczy.... bardziej bałam się co obcy ludzie pomyślą o mnie jak będę gdzieś sama sobie siedzieć.... to nie jest tak, że od razu gryzłabym jakby ktoś chciał pogadać ale niechętnie chciałabym jakieś dziwne zaczepki... dlatego pytam innych co sądzą o takich sytuacjach.... i muszę stwierdzić, że trochę sobie po tych kilku zdaniach od Was poukładałam w głowie.... troszkę....

Gość majster
ale co ty myslisz ze ludzie beda sie natarczywie pytasz dlaczego przyszlas sama? co najwyzej grozi ci to ze strony dociekliwej, rownie znudzonej starszej pani ktora chce pogadac, albo faceta ktoremu wpadlas w oko

Gość zataczam się...
Myślę że ludzie (faceci też) są raczej samolubni i mają w nosie po co dziewczyna przyszła do kawiarni/pubu/na koncert. Każdy bawi się jak może i już. Zakładamy oczywiście że nie pójdziesz na koncert Boys do remizy;)

Gość co myślicie
majster, od wieeeeelu lat nie chodziłam nigdzie sama.... praktycznie nigdy nie chodziłam sama.... więc, wiesz, miałam opory i wętpliwości.... i dziękuję, że je rozwiewacie.... bo mam dość samotnych wieczorów w domu

Gość co myślicie
nie, nie, Boys, to nie mój faworyt, mówiąc oględnie..... mam na myśli normalne klimaty...

Gość majster
jesli masz ochote i odwage to jak najbardziej, wiele jest samotnych osob ktore chetnie kogos nowego poznaja idz gdzies gdzie bedziesz sie czuc swobodnie i milej zabawy

Gość co myślicie
majster - dziękuję, bardzo mi pomogłeś.... chyba zbiorę się na odwagę i pójdę... dobranoc