Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna osoba..

wkurzyliściem mnie

Polecane posty

wy sie w takie cos bawicie może jeszcze ciasteczka i kawusi wam podac:o prosze dziekuje 👄 👄 cmok cmok slodko jest :o setunia własnie chyba ide

Gość ja nigdzie nie idę
beznadziejna mnie nie lubi, to chociaz napije sie herbatki na pocieszenie:P

Gość ja chcem herbatkem
bezbadziejna ja Ciem lubiem, naprawdem:D

Gość I TAK TOPIK UPADŁ

:o topik wcale nie upadl ja nigdzie nie ide--> do jutra zapomne nie przejumu sie tak ja chcem herbatk--> a ja /cie nie znam

Gość ja nigdzie nie idę
a gdzie moja herbatka:o? jak siem napijem, to grzeczna bendem, naprawdem:P

Gość ja chcem herbatkem
to siem ciesz:D

nie bawcie sie w moim topiku w w takie głupoty !!

Gość majster
beznadziejna osoba mnie rozwala :D

Gość ja nigdzie nie idę
Ciemnooka:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja też chcem herbatkem i z gory dziekujem:D:D:D:D:D:D

Gość ja nigdzie nie idę
Ciemnooka wybacz, że zwrócem uwagem, ale piszem siem "podżerać"*:P dziekujem za herbatkem:D

Gość ja chcem herbatkem
co że mniem papugujesz:D

Gość majster
ciastko to ja tez chce 🖐️ albo dajcie dwa to bede mial jedno dla beznadziejnej osoby

🖐️ idę spać nie bede z wami dyskutowac a z topiku i tak mi się wynoście z waszymi sniadaniami kolacjami i obiadmi gdzie indziej :P!

podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera,podżera, podżera,podżera,podżera, NO TERAZ POWINNAM JUZ SIE NIE MYLIC:D:D:D:D

Gość ja nigdzie nie idę
ja wcale nie papugujem tylko za herbatkem dziekujem:D:D:P beznadziejna ja nigdzie nie idem:P

Gość ja nigdzie nie idę
Brunetka bardzo ladnie:D szybko sie dziecko uczysz:D

Gość ja chcem herbatkem
żech mnie papugujesz małpo w pomarąnczowym jo wiem ktożeśty:P

Gość ja nigdzie nie idem
:P jaka malpo:o? 😤 i tak nic nie wiesz:P

Gość ja chcem herbatkem
wiem ale nie powiem:P nie fochaj siem:D Dobranoc życzem