Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lina 22

poddaje sie.. zostawiam zonatego faceta..

Polecane posty

Gość lina 22

jestesmy razem od trzech lta, mieszkamy takze od trzech lat. ale mam juz dosyc.. ma dwie corki, jego zona i rodzina wiedza ze jestze mna od samego poczatku ale ja juz nie wytrzymam! nie moge tak zyc! ....

GRATULUJĘ rozsądnej decyzji! Lepiej późno niż wcale.

Gość lina 22
ale ja go kocham !!! a on mnie kupilismy razem dom, ukladamy sobie razem zycie przez ostatnie 3 lata ale czasami brakuje mi sil i wiary.. ze sie rozwiedzie ..

Gość muzyka w serialach
jak by cię tak kochał to już by był po rozwodzie:D

Gość lina 22
wiem, ale dzieci sa male, 5 i 8 lat.. i ona jest strasznie dziwna, nadal wierzy ze on do niej wroci, pomimo tego ze tysiace razy jej mowil ze jej nidgy nie kochal ona tez powiedziala ze go nigdy nie kochala ale sie ludzi ze on da jej drura szanse i wroci do nej! paranoja!

Dokładnie - jakby NAPRAWDĘ chciał, to już by się rozwiódł... Sorry - ale czasem brutalna prawda pozwala przejrzeć na oczy...

Gość muzyka w serialach
paranoją jest to, że się zgodziłaś na taki układ i teraz cierpisz.

Gość lina 22
ale ja go naprawde kocham. ..

Gość dusti333
i Ty wierzysz w te bajki?poki co jestes odskocznia od styranej zony i dzieci,gdyby Cie kochal juz dawno by byl po rozwodzie...jak mozna byc tak naiwna?

Gość muzyka w serialach
przez to, że go kochasz pozwalasz sobie niszczyć życie. sorry ale to się do psychologa nadaje.

Wierzę, że go kochasz - nawet w to, że tyle razy mówił żonie, że nic z tego nie będzie - ale to nie zmienia faktu, że nadal jest JEJ MĘŻEM

Gość lina 22
ale on ozenil sie z rosadku! jak byl mlody i glupi teraz moze ja jestem glupia.. .. kurwa sama nie wiem co ma robic!!

Gość dusti333
jasne z rozsadku...i narobil dzieci,zeby bylo bardziej rozsadnie...wspolczuje Ci glupoty

z rozsądku???? Dzieci też ma z rozsądku??? Tym gorzej dla niego - to teraz niech wszystko odkręci albo niech da Ci spokój, zamiast unieszczęśliwiać kolejne osoby...

Gość muzyka w serialach
no co robić:) postawić sprawe jasno! albo rozwód albo się zawijasz i idziesz. nie wiem ile masz lat ale jednak szkoda życia na niezdecydowanego, wygodnickiego popaprańca.

Gość lina 22
pierwsze dziecko bylo wpadka, drugie planowane nie wazne. .. nie wiem tylko ze potrafie odejsc od niego .. spedzilismy bardzio duzo czasu razem, bylismy szesliwi przez 3 lata, ale ja nie moge dluzej czekac na rowod! !!

Gość muzyka w serialach
no i "wspólny" majątek musicie podzielić:) macie sprawy u notariusza wyprowadzone?

Gość lina 22
za 3 dni bede miala 22 :/ on ma 35..

Gość dusti333
a ile macie lat?

Gość lina 22
on splaca dom, powiedzial ze nie chce zebym placila jakiekolwiek rachunki czy cokolwiek mam prace, ale on zarabia duzo wiecej ode mnie

Gość muzyka w serialach
cóż, marnujesz sobie najpiękniejsze lata życia. aż przykro to czytać. powinnaś iść do psychologa, może po prostu to uzależnienie lub strach przed samotnością.

Gość lina 22
i to ze sie kochamy tez jest glupie ??

Gość dusti333
nie rozumiem jak mozliwe jest ,ze mieszkacie razem,zona wie o Was i nic nie robi...ja bym takiego lachmaniarza pogonila,dzieci narobila teraz zamiast pomagac zonie ,wyrwal sobie na boku Ciebie...ta historia jest troche grubymi nicmi szyta

Gość muzyka w serialach
czyli nic nie jest "wasze" tylko jego. też troszkę mówi o jego "gotowości" do rozwodu. jeśli nie ma rozdzielności majątkowej to chałupka jest jego i żony.

Gość muzyka w serialach
"kochacie się" powiadasz. jakby cię kochał to sytuacja by inaczej wyglądała. niestety ale licza się czyny, a nie słowa i romantyczne sytuacje.

Gość to chyba na tyle
zalozycielko topicy---> możemy podac sobie rece... Ja tylko czytajac to zastanawiam sie czy nie mam przypadkiem rozdwojenia jaźni i sama tego wczesniej ni e napisalam;)

Gość lina 22
kupil drugi dom dla zony i dzieci w sensie ona mieszka tam, gdzie kiedys on, dzieci i ona a kupil dom dla mnie i dla siebie oni NIGDY nie byli szczesliwi zawsze sie klocili chcieli zrobic aborcje jak ona zaszla w ciaze bo planowali rozwod po dwoch miesiach malzenstwa !! ale postanowili zatrzymac dziecko..

Gość lina 22
to chyba na tyle.. --> :/ no coz, takie zycie ..

Gość muzyka w serialach
ale fakt jest faktem, że rozwodu nie załatwił. to, że żona ma drugi dom to o niczym nie świadczy. może tylko o tym, że ma pieniądze.