Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lina 22

poddaje sie.. zostawiam zonatego faceta..

Polecane posty

Proszę o niej nie mówić tak brzydko Jest okiej :)

Gość saba.........
ciekawe kto pierszy z was przestanie pyskowac. tego uznamy za madrzejszego.

Gość to chyba na tyle
hmm.. ja czasami zastanawiam sie co mysli taki facet.. i czy ja czasami nie zachowywalabym sie podobnie.. :O Oj ..trudno powiedziec.. Takie mlode, inteligentne dziewczyny.. a męczą sie u boków takich nierozgarnietych, niedoszlych rozwodnikow 😠 :P

Nie lubię poklasku ;) więc będę się bił do upadłego :) Głupota ma swoje uroki,a poza tym wariatom sporo uchodzi na sucho :) Aha istnieje coś takiego jak zaprzeczenie ojcostwa ale trzeba to zrobić w odpowiednim terminie :)

Gość saba.........
lina ----> na czym stoisz? materialnie. zarabiasz. masz swoje oszczednosci? swoj dobytek? tak jak on? czy swoj poprzedni dom formalnie przepisal na zone?

Gość saba.........
lina prawodopodobnie jest teraz zajeta. ciekawe co odpowie. naiwnoscia byloby sadzic ze wszystko w zyciu potoczy sie wedlug twoich marzen. dbaj o swoje ineresy.

Gość lina 22
witam..ohh swoj poprzedni dom przepisal zonie i dzieciom, mymieszkamy w nowym domu, naszym. nie dokladalam sie dom domu, bo duzo mniej zarabiam, ale zapisal (zerejestrowal ) moj samochod na mnie (to byl prezent ) mam dwuletnie audi TT (zaraz beda komenty ze jestm z nim dla kasy, whatever you say) jestesmy raze, wieszkosc czasu spedza ze mna, bo przez reszta czasu ciezko pracuje!! placi zonce kase co miesiac od kiedy sie wyprowadzil z tamtego domu, placi im tak jakby juz alimenty, (ok 2tys zl miesiacznie) ma dwie sliczne coreczki :) oprocz tego placi za prywatna szkole dzieci nie jest zlym ojcem ozenil sie z rasadku, po doch tygodniach uswiadomil sobie jak wielki blad popelnil! ale bylo za pozno na rozwod.. nie po dwoch tyogdniach! chcial sprobowac z nia byc, ale on a nie chciala od samego pocztaku poza tym miesiac po ich slubie jego dwoch braci zginelo w wypadku samochodowym! wiec nie byl to odpowiedni czas na rozowod.. kocham go i wiem ze on mnie takze kocha inaczej nie byl by ze mna 3 lata i nie powiedzial by zonce o mnie, na samym poczatku, ja z nia rozmawialam i ona wie ze jestesmy razem, jednak ludzi sie ze on wroci, chociaz wie ze on mnie kocha to tyle

Gość dzini jestescie wszyscy
a moze to milosc ???? dlaczego wy wsyzscy jestescie tacy zwistni i pelni zazdrosci ???

Gość a ja 7575
a ja wam zycze wytrwalosci ! jest mnostow rowiedzionych ludzi, jeszcze wielej w separacji ! badz cierpliwa , wierze ze akceptujesz jego dzieci:)

Gość jatakmyślę
dlaczego chcesz go zostawić, a jednocześnie unieszczęśliwić? zaczekaj, może już nie wydarzą się żadne tragedie rodzinne i on w końcu się rozwiedzie z niekochaną żoną. nie rób głupstw pomyśl o tym, że niedługo trzeba będzie wymienić samochód na nowy

Gość lina 22
wczoraj rozmawialismy do 2giej nad ranem .. oboje wiemy, ze jest nam ciezko byc razem, ale bardzo nam na sobie zalezy i chcemy byc razem .. :)

Gość anastazja 22
musisz byc cierpliwa :) jesli naprawde was cos laczy bedziecie razem

Gość ciezkie zycie cie czeka

Gość samotnik_25
skoro zostawił zone i dzieci to i Ty mu mozesz sie znudzic Zastanów sie nad tym

Gość lina 22
ludzie ale jest mi ciezko czasami ...

Gość Rechot
ale się uśmiałem z tej naiwnej laski, miłość jaka miłość, ale idiotka

Gość sliczna dziewczyna
badz silna i nie rywalizuj z jego dziecmi

Gość podnosz222222

Gość realnie i rozsadnie-m
ach glupia ty, malgoska, ach glupia.... Dzieci sa owocem milosci, przeciez nie sikala pod wiatr, zawsze bedziesz ta druga, chocbys urodzila tuzin dzieci , i posrala sie z milosci

Gość lina22
owocem milosci ??!! wiesz zeby zajsc w ciaze wystarczy szybki numerek nie codziennie a raz! i tak bylo z nimi byly swieta bozego narodzenia, bylo czerwone wino, swiateczny nastroj i stalo sie ze uprawiali sex ("kochali " sie jakies 15 razy ode kiedy byli malzenstwem - czyli 8 lat zanim go poznalam ) dziecko ktore my bedziemy mieli bedzie OWOCEM MILOSCI zacofanych katolikow prosze o nie komentowanie!!!

Gość ohjoi

Gość lina 22
dzisiaj znowu czuje, ze powninnam go zostawic..... kurde czemu jest mi tak trudno ?!!?

Gość hja tezzzzzzz
rzucilam

Gość lina 22
ale ja nie moge.. za bardzo sie uzaleznilam od jego milosci.. tego jak mnie traktuje i kocha..

hm, za 3 dni 22 lata a trzy lata temu juz kupiliscie wspolnie dom? nie wiem jak tam ci sie powodzi, ale ja jkestem znacznie starsza a dalej mnie nie stac poza tym mozesz powiedziec ze rodzice ci dolozyli, ale jacy rodzice dolozyliby na dom 19 letniej corce i facetowi co dla niej zostawia zone i dwoje dzieci :O

Gość agusiam
to skoro oboje się kochacie, macie dom, kasę i chcecie razem przejść przez życie, to o co chodzi w tym poddaje się, zostawiam, bo nie bardzo rozumiem ...

Gość hi ja tezzzzz
rzucilam wiem ze sie uzaleznilas ale ... dlaczego sie nie rozwoidl skoro cie tak kocha?