Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot killer

nie robienie przerw w braniu tabletek

Polecane posty

Gość kot killer

jestem ciekawa czy mozna cos takiego robic. tzn brac np przez pol roku tabletki bez robienia przerw na krwawienie. to krwawienie nie jest przeciez normalnym okresem. lekarz mi powiedzial ze mozna ale inny znowu ze nie wolno. wogole ostatnio troche sie przestraszylam bo naczytalam sie o szkodliwosci tabletek. ze powoduja nieplodnosc itp. ja biore od 6 lat bez zadnych przerw dluzszych niz tydzien na krwawienie.a slyszalam ze powinno sie robic przerwy co jakis czas na 3 miesiace. pozatym mam problem z waga. przytylam 10 kg i nie moge ich stracic. czwicze 3 razy w tygodniu na silowni po 2,5 i nic waga ciagle stoi. walcze tak juz od 3 lat.

Gość amelia81
ja brałam tabletki przez 4,5 roku tylko z przerwami na krwawienie. Później odstawiłam i w pierwszy dzień po okresie zaszłam w ciążę. Teraz od dwóch m-cy biorę Yasminelle. Czytam na forum, że dziewdczyny po nim nie tyją, a wręcz przeciwnie-gubia kilogramy! Proponowałabym Ci, żebyś nie eksperymentowała z tym okresem. To, że okres jest sztucznie wywołany, nie oznacza, że jest przypadkowy i niepotrzebny

Gość doda-ajj
a ja robie to tylko w szczególnych przypadkach-np gdy jade na wakacje za granice...hej...brałam yasmine-przytyłam 10 kg...wróciłam do moich stałych diane i spadło mi szybciutko...to kwestia dobrania tabletek...mi lekarz poradził żeby tabletke brać wieczorem przed spaniem np o 21.bo po nich może sie zdawać ze jest sie głodnym i czlowiek podjaja-a jak się weźmie wieczorkiem to sie przesypia okres tego głodowania...

Gość kot killer
ja nie mam wiekszego apetytu. nie moge poprostu stacic 10 kg ciagle waze 51 kg zaraz ktos napisze ze to malo tylko ze ja mam 148 cm wiec jestem strasznie niska.

kiedys trzeba bylo robic dluzsza przerwe raz na pol roku. ale eraz tabletki sa innej generacji i juz nie trzeba - na ulotce sobie przeczytaj

Gość ncd
no ja to samo, jeszcze nie przytylam bo sie bardzo ograniczzam ale mam taki apetyt :o co zjeb wielka pizze np, to dalej jestem glodna. biore harmonet

Gość ncd
czemu mi slowo ZJEM ocenzurowalo :o