Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ku-mać

kobiety---samotne matki bez mezów

Polecane posty

Gość albertynam
a więc jesteś szczęśliwie zamężna? A coś więcej - dzieci, praca, szkoła?

Gość ufliczek
zawsze uważałam ludzi z miasta a ze wsi za równych, internet, technika na wsiach robi pozornie swoje, pozornie bo czytając to co piszę autorka topicu -to widać że zacofanie wiejskie nie wszędzie zostało wyplewione.

Gość Hakencja
matko, ludzie, ja też mieszkam na wsi, również nie posiadam męża za to synusia 8 miesięcznego, ponieważ zawsze byłam bardzo wysportowana teraz staram się powrócić do jako takiej formy i też chodzę z dzieckiem prawie od rana do wieczora-koniec końców wiosna i jest na dworze pięknie. Chyba jednak przestanę, jak mam komuś grilla zepsuć swoim widokiem......... A ty ku-mać uważaj bo nie zna się dnia ani godziny a kiedy nie daj Bóg zostaniesz sama a już wiesz czym to smakuje, tobie to będzie dopiero wtedy ciężko wyjść na gdziekolwiek

jest takie powiedzenie, \" że ktos wyszedł ze wsi a wieś z niego nie wyszła\"

i jest jeszcze jedno powiedzenie ...jaki Pan taki pies co w przełożeniu na ku-mać znaczy ...jaki nick taki właściciel ( ka)

Gość tezsiewypowiem
Ej ty ku-mać ty normalna jesteś????puknij sie czasem w szanowną gloweczke dobrza??bo ja widze ze masz troche nierowno pod sufitem.po pierwsze co cie obchodzi zycie innych??ma dziecko wiec z nim wychodzi na spacery,to chyba normalne i oczywiste.poza tym widze ze dorownujesz tym wszystkim wiejskim plotkarom ktore tylko siedza w oknie i obserwuja innych,ale wlasciwie sie nie dziwie to pewnie twoja jedyna rozrywka-pogratulowac:-P

Ku-mać , wiesz tak to jest, że żal dupę ściska. I chyba twoją bardzo ściska, że se wózka poprowadzić nie możesz haha. Poza tym co Cię obchodzi czy ta dziewczyna, chodzi sama czy z wózkiem, jaką ma minę itp. itd. Zamiast jej tu tyłek obrabiać, pospacerowałabyś lepiej z nią i wsparła, bo dziewczyna ciężko w życiu ma - a przy okazji byś sobie mózg dotleniła troszku :).Nio ale z tego co tu wypisujesz to nie zrobisz tego bo jesteś tchórzem. Bo co ludzie powiedzą nie? Pamiętaj tylko, że to tacy ludzie jak ty.

Gość a ja jutro idę na cc
ale powalona ta autorka , aż słów brak