Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZMIANA

Z BLĄDU NA CZARNO

Polecane posty

Gość ZMIANA

CZEŚC WAM wszystkim od dawna zastanawiam sie nad zmianą koloru moich włosów, bląd na czarno. Doradzcie mi kochane kobitki jakiej farby użyc? żeby można było ją w razie co pomału zmywac..rozjaśniac?? Dodam jeszcze, że mam oczy niebieskie, brwi czarne, cere naturalny kolor nie jasny ani nie ciemny>:) Prosze o wasza opinie i rade🌼

Gość BLOND BLOND BLOND

Gość jak blondynka z dowcipow
zostan juz przy tym blondzie czy 'blądzie'. bardziej do ciebie pasuje :/

Gość kolezanka szklanka z ranka
jak sie pofarbuje, zostanie SZTUCZNĄ INTELIGENCJĄ

bardzo łatwo przejść z koloru blond na czarny....wystarczy dobra farba=>polecam z Joanny, NIGDY z palette!!!! gorzej byłoby z czarnych na blond,bo najpierw rozjaśniacz, potem kilka razy farba ehh....dlatego najlepiej jest się poważnie zastanowić nad czarnym kolorem włosów;) pozdrawiam

Oj wcale nie tak łatwo... Po 7 latach farbowania na blond- zamarzyłam o ciemno brązowym. Zrobiam ten kolor w salonie GOLDWElll porządnymi farbami. I co? Kolor ciemny spływał.. Zabieg musiałam powtarzać co 3 tygodnie i dopiero gdzieś po 6-7 razie kolor ciemny równomiernie się utrzymywał, choć mam wrażenie, że troszkę p[rzebija nadal :/ Minęło już pół roku odkąd jestem brunetką i nadal nie mogę się przyzwyczaić. ;)