Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość If I Could Hold You one More

Poznałam Greka!!!!!!!!!!

Polecane posty

Będąc na Długim Weekendzie nad Morzem poznałam przez swojego kolege z pracy,pewnego Coste.... Przystojny,młody mężczyzna,ciemna karnacja,ciemne włosy,z klasą,pięknym stylem....nawet doskonale mówi po Polsku:) Jakby nie patrzeć,ideał mężczyzny[mój ideał]. Spędziliśmy w swoim towarzystwie bardzo miłe i wesołe chwile...Ci sami znajomi,wspólne wypady na plaże,drinki. Myślę że nawet coś iskrzy między nami,mamy ze sobą kontakt.Jestesmy oddaleni od siebie w tym momencie o 25 km. On zostaje tu jeszcze na 3 miesiące.Najgorsze jest to że on mieszka w Monachium:( Wiem ze pomyślicie sobie ,że kogo to obchodzi ,kogo ja poznałam itp....Ale może jest ktoś w podobnej sytuacji,lub był....i da mi jakieś rady w związku z tym. Co byście zrobili na moim miejscu?Angażowalibyście się w tę znajomość? z góry dziękuję .Pozdrawiam!

Gość ti kanis
zależy czy on ma rodzinę/dziewczynę i ile ma lat i czy ci coś obiecywał... wydaje mi sie, ze ty jesteś jeszcze młodziutka, zgadłam?

Gość jesteś pusta
bo lecisz na wygląd...takich jak ty to ma wiele

Mam 23 lata , a Costa ma 24 lata. Nie ma dziewczyny,ja skończyłam 3 miesiące temu burzliwy i długi związek.... Chciałam odpocząć ,odsuwałam sie od mężczyzn,ale gdy poznałam Coste....Wszystko jakoś sie zmieniło.

Dlaczego piszecie,że jestem pusta,że jestem suką? Czy ja napisałam tylko o tym że jest przystojny? Nie chodzi mi przecież tylko o jego urodę! Ale o jego charakter,miłe i optymistyczne podejście do życia,uśmiech na twarzy,spokojna i uważna rozmowa,potrafi wysłuchać drugą osobę,do tego jest bardzo inteligentny i ambitny...... Nie stawiajcie mnie za to na samym dnie. Nie jestem dzieckiem,które leci tylko na wygląd.

Gość a moim zdaniem powinnaś
dać losowi szansę i spróbować,piszesz pozytywne rzeczy na jego temat. Dlaczego masz nie spróbować? Ja 3mam za Ciebie kciuki,oby wam się udało,.I nie jesteś żadną suką itepe itede. Po pismie niektórych osób na tym forum odnoszę wrażenie że kazda dziewczyna w takim razie jest suką ehhh....:P :classic_cool:

Gość jesteś pusta
Będąc na Długim Weekendzie nad Morzem poznałam przez swojego kolege z pracy,pewnego Coste.... Przystojny,młody mężczyzna,ciemna karnacja,ciemne włosy,z klasą,pięknym stylem....nawet doskonale mówi po Polsku Jakby nie patrzeć,ideał mężczyzny[mój ideał]. Pierwsze dwa zdania i tylko o jego wyglądzie pisałaś, i na dodatku " ideał mężczyzny".... Sory ale lecisz na wygląd i nie chcesz się przyznać i dlatego jesteś pusta

Nie,jego narodowość nie jest jakimś atutem ,który stawia go wyżej ponad wszystkich...Nie! Polubiłam Go za to jaki jest. Nigdy nie poznałam takiego mężczyzny.Jest wspaniałą osobą........... a moim zdaniem--- Dziękuję Ci,naprawdę.... Widzisz każdy ma prawo pisać co mu sie żywnie podoba....na ten temat. Szkoda że nie znając mnie osobiście to piszą...Jest to przykre no ale takie jest życie.

Gość T S
Wiadomo że ładnemu przyznaje sie najlepsze cechy osobowości

przecież nie będę z jakimś brzydalem który zamiast dbać o kobiete dba o to aby jego brzuch był spasiony i aby obejrzeć kolejny mecz na Eurosporcie. poza tym on jest zaradny, potrafi sie w życiu ustawić jest pomysłowy i potrafi kobiete zaskakiwać - zabiera mnie w rózne miejsca, do restauracji itd. a polak to by tylko narzekał i gadał że kobiety to materialistki...

cóz, mam taka nadzieję :o tylko mnie zastanawiają zawsze takie tytuły topików i trochę negartwnie nastawiają do ich autorek \"Poznałam Greka, poznałam Włocha...\" co to za róznica? Ja bym napisałą po prostu poznałam świetnego faceta :o Życzę szczęścia.

Poznałam Go i bardzo sie z tego cieszę,bo ustawił moje myslenie na pozytywne......

Gość wyruchał cię już

Prawda jest taka ze duzo ludzi jest strasznie zawistna i kluje w oko jezeli ktos jest szczesliwy czy to z powodu milosci czy tez sukcesu zawodowego. Jaka to roznica Wloch czyy Grek? Jezeli to osoba warta milosci to trzeba sprobowac. A Polacy to wszyscy tacy cacy? Ile z nich zdradza, pije, na samym forum ile jest takich kobiet co sie na nich zala. Autorko nie przejmuj sie, ta nagonka to tylko zawisc ze strony tych ktorzy sa zgorzkniali. zycze szczescia aga

Agnieszko! Cieszę się że myslimy tak samo,bo co ma piernik do wiatraka Polak czy Rusek ...obaj mężczyzni.Kobieta ma prawo wyboru i nikt jej tego nie zabroni. Zazdrość czyni cuda....ale nie dziwmy się taki nasz kraj ;/

Ludzie powariowali... Mam nadzieję, że ta tendencja to tylko na tym forum jest... Kur... Co w tym złego, że kobieta zauważa walory fizyczne u płci przeciwnej... Przecież poznając człowieka możemy o nim powiedzieć tylko to jak wygląda, cechy charakteru uwidaczniają się później... Każdy ma swój ideał jeśli chodzi o urodę i to naturalne... A czy to Grek, Polak czy mieszkniec Kongo to bez znaczenia... Moim zdaniem powinnaś spróbować, nie masz nic do stracenia... A w dzisiejszych czasach to chyba km nie robią różnicy... 25 to właściwie nie odległość, a Monachium to też nie koniec świata... O to co zrobić z dzielącymi was km pomyślicie nieco później... ;) Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Gość na serio...
jacy sa grecy slyszalam ze to bardzo dobrzy mezowie//