Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the best.........

lece na wyglad i pieniadze

Polecane posty

Gość the best.........

chyba jak kazdy ,, ciekawe czy ktos leci na brzydali bardzo biednych?

w zyciu pieniadze nie sa najwazniejsze -> serce nie wybiera pod wzgledem wygladu i bogactwa ... czasem takie osoby \"biedne\" i wcale nie urodziwe sa o wiele lepszymi partnerami od tych zakochanych w sobie dzieci bogatych rodzicow :)

Gość iuggi
ja lecę na inteligentnych, z pewym typem poczucia humoru, nieco cynicznych, opiekuńczych, pewnych siebie, o wesołych oczach ech.... i w praktyce poleciałam na takiego który dosłownie nie miał nic prócz ubrania na sobie :))))))))), mrrrrrrr... kocham go i uwielbiam, jest cudowny (choć nie ma takich zalet jakich szukałam w mężczyznach), pobieramy się

Gość iuggi
innymi słowy poleciałam na biednego

Gość Muffcia
hmmm..trudna decyzja..ale takie jest życie..dla nie których są ważne pieniądze dla innych nie...np dla mnie są ważen i bedą zawsze..ktos może powiedzieć że jetem materialistką,ale już taka jestem...i też jestem z kolesiem który nie ma kasy i i niczego nie ma, jets biedny jak mysz kościelna...tylko kwestia czasu ile z nim wytrzymam

Gość iuggi
haha, mogę powiedzieć... że pieniądze są dla mnie najważniejsze: to one są dla mnie środkiem do realizacji wszelkich moich pragnień i aspiracji życiowych :)))) tyle że... nie oczekuję ich od nikogo, z wyjątkiem pracodawcy ;) dlatego moje kochanie mam przy sobie dla przyjemności, bo swoje potrzeby realizuję sama

Gość to przykre ale ..
piniadze sa najwazniejsze .. nie masz ich ,, wszedzie pokarza ci drzwi!!!!!!!!! w sklepie w slozbie zdrowia wszedzie

Gość facet 78 bzdury gadasz
ten topick jest o czyms innym , jeden o bogatym facecie chcacym bogatej d.. a trn o kobiecie lecacej na pieniadze..

Gość malaaga
Takatamsobie, Twoje komentarze są bezbłędne...:classic_cool:

Gość malaaga
tak się zwykle dzieje, więc spoko...