Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xelis

Czy próbować...

Polecane posty

Gość Xelis

Czy próbować "wyciągnąć" od drugiej osoby, że kocha, jeśli podejrzewa się, że tak właśnie jest? Jeśli wie się, że jej trudno przychodzą takie wyznania, ale najprawdopodobniej właśnie to czuje.

Gość a ja tak myślę-śląsk
myślę,ze warto w jakiś sposób, to zrobić

ale jak ktos Cię kocha, to się po prostu czuje po prostu wiesz... nie wiem jak to działa, ale tak jest

jesteś kobietą czy mężczyzną??? bo wiem jak można to odczytać po prostu z ludzkich gestów

Gość katrynka
Np jak ?

Gość moje pytanie
facet obserwuje, jesli mu się podobasz w momencie gdy cie spotyka, przechodzi obok ciebie bedzie sie prostowal, poprawial ubranie, bedzie tez poprawial lub przeczesywal wlosy reka, gdy podczas rozmowy pociera dlonia czolo lub nos znaczy ze nie jestes mu obojetna, bedzie sie czesto usmiechal, bedzie patrzyl gleboko w oczy

Gość do moje pytanie
i to Twoim zdaniem znak, że ktoś kocha? Widziałem Twój wątek nieco niżej i dochodzę do wniosku, że ty masz może z 14 lat, nie więcej :-(

Gość moje pytanie
i tu się mylisz to po prostu psychologia

Gość Xelis
Eeee, stereotypy. tu nie chodzi o to, czy podoba sie czy nie, ale czy kocha. A gesty milosci, tak mi sie przynajmniej wydaje, sa odmienne dla kazdego z nas. Tylko, mysle, ona nie powie, ze kocha, dopoki nie uslyszy tego ode mnie. Nie jestem w stanie wywnioskowac, dlaczego, ale mam silne przeczucie, ze tak wlasnie jest. A ja czekam na nia. Czekam, bo nie chce sytuacji, by odpowiedziala "kocham" tylko dlatego, ze ja to powiedzialem, gdyby nie byla jednak pewna uczuc.

Gość ja ktoś
może jakbyś mógł trochę lepiej opisać sytuację a czy coś Ci mówi, że ona Cię kocha???

Gość Xelis
Kiedyś rozmawialiśmy o uczuciach, ja zastanawiałem się, tak luźno, czym jest przyzwyczajenie, że nie chciałbym, by był ze mną ktoś tylko ze względu na przyzwyczajenie, ot dlatego, że mu dobrze, gdy nie kocha się. I ostatnio ona mówi, jak za mną tęskni, że jest to coraz trudniejsze, i że to na pewno nie jest żadne przyzwyczajenie. Powiedziała to w taki specyficzny sposób. Więc co to jest? Według mnie to już "to". Spytałem, co to jest wobec tego, na chwilę zapadła cisza, więc zręcznie zmieniłem temat, tak jest od zawsze, ciężko niezmiernie namówić ją na jakiekolwiek rozmowy o uczuciach, nie wiem, dlaczego. Ale ona nie jest z tych, które chodzą do łóżka z facetem, którego nie darzą uczuciem. Więc myślę, że jednak to miłość.

Gość jeżeli czujesz że kocha
to tak najprawdopodniej jest

Gość ja ktoś
z tego wynika, że Cie kocha po prostu ona boi się żebyś jej nie odrzucił, nie wyśmiał widać chce Ci to powiedzieć, ale nie bardzo wie jak to zrobić nie tak łatwo przecież powiedzieć: kocham zobacz jak na ciebie patrzy oczy potrafią powiedzieć więcej niż słowa często się z nią spotykaj, pokaż jej, że "to" czujesz

Gość ja ktoś
może pocałuj ją powoli powiedz, że wiele dla ciebie znaczy

Gość Xelis
To nie przejdzie, nie przyniesie oczekiwanych rezultatów, takich rzeczy już wielokrotnie próbowałem. Nie wiem, jak ją "przełamać". Może po prostu muszę czekać na odpowiedni moment, tyle, że nie wiem, jaki, bowiem tych moim zdaniem odpowiednich momentów było już dużo.

Gość statutowa wyżalaczka
wiosna przyszła :(🖐️ Kaziu zakochaj się...

Gość ja ktoś
to może powiedz jej, że kochasz może ona na to czeka powiedz zanim bedzie za późno wiem co mówię

Gość kobiety przeważnie
czekają, aż mężczyzna zrobi to pierwszy. Jesteśmy wychowane na takich filmach i literaturze :) Powiedz jej pierwszy. Nic nie tracisz! Powodzenia!! :)