Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma Tu

spóźniony okres

Polecane posty

Gość Ma Tu

Witam, mam pytanie. Może którejś przytrafiło sie to samo. Tabletki odstawiłam w sierpniu ubiegłego roku i od tamtej pory okres dostawałam tydzień po każdym terminie, czasami z wachnięciami jednego dnia. W tym miesiącu spóźnia mi się już 3 tydzień! Byłam szczepiona na żółtaczkę i miałam trochę stresów, ale bez przesady. Moje cykle nigdy nie były regularne, ale ten jest dziwny. Momentami zdawało mi się,że już powinnam dostac okres, miałam bóle w podbrzuszu, teraz trochę tkliwe pieri. Jeden dzień po terminie byłam u lekarza, zbadała mnie i wszytsko było ok. Oczywiście poinformowałam ją o tym, że po odstawieniu tabletek dostaję okres o tydzień później. Tydzień po wizycie współzyłam z narzeczonym. Właściwie nie było to współzycie, ani stusunek przerywany, ale chwilowe wewnętrzne pieszczoty - bez wytrysku. Dwa tygodznie po terminie okresu zrobiłam test ciązowy wyszedł negatywny. Zastanawim się czy mimo wszystko nie jestem w ciąży?

Cześć Ma Tu!!!A co powiedziała pani ginekolog?Moja siostra też niedostawała okresu i to był torbiel,ja niemówi,że Ty też to masz,bo niewiem co Ci jest,bo ona niebrała tabletek,Mysle,że powinnas pojsc do ginekologa jeszcze raz i powiedziec wprost,ze okresu nie masz tyle i tyle czasu

Gość agnieszka21
ma tu ja tabletki odstawialm w lipsu od tego czasu z oimi okresami bylo roznie raz nie mialam okresu dwa miesiace teraz znow tosamo ostatni mialam 24 lutego i od twgo czasu nie mam pare dni temu robilam test wyszedl negatywny nie wiem czy mam mu wierzyc czy nie