Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitek

czemu penisy tak śmierdzą

Polecane posty

Gość pytam całkiem serio
jestem z facetem 1,5 roku, wczesniej miałam 2 partnerów z którymi się kochałam, ale żadnemyu nie robiłam loda, z obecnym nie mam zahamowań i rzeczywiście mój facet ma wspaniałego peniska ale troszke ma nieprzyjemny zapach jak naciagne napletka z żołądzia (jest cały zakryty) początkowo myslałam że tak musi być, ale z czasem ten zapach zaczał mi przeszkadzac, zwłaszcza że jestem bardzo wrażliwa na aromaty i wonie (np. nie używam perfum bo mnie drażnią). I nie ma mowy o nie dbaniu o higiene, jak normalny człowiek rano wieczorem i przed seksem. Ktoś napisał o zabiegu? nigdy o tym nie słyszałam, jakby ktos był na tyle miły i troszke napisał na ten temat? jak porozmawiac o tym z facetem zeby go nie urazic?? :/

Feromony to nie są. :O fakt. Śmiem twierdzić że o śmierdzących penisach, dużo do powiedzenia mają kobiety, potocznie zwane blacharami. Nie sądzę że facet, który poważnie traktuje swoją partnerkę, macha "znoszonym" kutasem. :O

znoszony - leże pod biurkiem ze smiechu :)

Uwaga - nie jestem lekarzem i nikogo nie namawiam, ale kiedys sprobowalem Acifungin i to dzialalo. Zastosowalem lek na grzybice pazokci - Acifungin Forte 30ml bz recepty. Zawiera alkohol wiec rozcienczalem 2 cz.wody na 1 cz. leku - aby mniej pieklo. Posmarowalem glowke penisa i napletek. Smrod ustapil juz tego samego dnia!!! Ciekawy jestem czy u waszych chlopakow tez zadziala. Rafal

Gość brud
lubie jak laska trzepie stopkami nie mytymi brudnymi i wkladam jej potem do ust i jej smakuje :-P

Gość klopsik454334
odkopuje wątek ,myśle ze wart zainteresowania . Powiem tak ja wcale nie myje kutasa ,bo mam w pracy kochanke i ona mi go codziennie ssie a żona wieczorem wiec to one go wymyją wyliżą to i nie smierdzi

hehe rozbawił mnie ten post:) jak sie palki nie umyje i produkuje tzw. "ser podlaski" to wiadomo, że wali. Tak samo u kobiet jak cipka nie myta to też fiolkami nie pachnie:)

Gość mnw
Moj nie smierdzi. Biore prysznic codziennie rano (wieczorem nie ma sensu, bo po nocy i tak nie jest sie swiezym - chyba ze ktos w ciagu dnia pracuje fizycznie to i wieczorem wypadaloby sie umyc do poscieli).

Gość MARGARTEETA W.
A ja uwazam,ze kazdy człowiek ma inny zapach tam w miejscu intymnym,nawet gdy sie myje.Powiem tylko tyle,ze jak facet wydziela śluz,to faktycznie to troche nieprzyjemnie pachnie.

Gość nnaa
Śmierdzą z drozdżaki lub grzyby , mycie nie wiele da bo grzyby rozwijają się lepiej w srodowisku wilgotnym, a mydło ich nie zabija, najprostrzy lek przeciwgrzybiczny..zapytajcie w aptece..płyn ustrojowy ma zapach neutralny, a to co czujemy jest wynikiem trybu zycia, palenie fajek, kawa itp. Podobniejak pot nie smierdzi to są bakterie, które u róznych ludzi są albo ich nie ma. Zarodki grzybiczne maja wszyscy tylko nie powoduje to grzybicy w wiekszości przypadków. Zapach i smak płynów ustrojowych można regulowac. A myć penisa pod napletkiem nie tylko z wierzchu.

Gość Aldżazira
A ja lubie znoszone penisy, takie walace sledziem sa najlepsze. Chlopy nie myjcie penisow, ten fetor jest zarabiaszczy. Chce go czuc

Gość raz dobierałem się do jednej
pannicy, gdy rozwarła nogi, poczułem się jak na stoisku rybnym na bazarze :)

Swiete slowa. Tu na forum gdzies jedna panna napisal ze jak zobaczyla u sego nowego faceta bale pryszcze i dotarl do niej smrod spod czapy to puscila mu pawia na fiutka :) Podoba mi sie ta lekcja pokory ! Uczcie sie dziewczyny :)

Jedni powiedzą głupi temat a ja powiem udane prowo :) to że penisy czy cipki smierdzą nie jest przyjemne ale naturalne poniewaz jest to jak kazda inna część ciała która normalnie funkocjonowac musi w upaly nieupały i wgl.Jednak od tego jest mydełko by go użyc i być wyrozumiałym dla drugiej polówki chociaż ja i tak uważam że jak się ktoś kąpie chociaż raz dziennie nie powinien mieć problemu.I nie uważam że to akurat penisy i nie mam zamiaru mścić się na kobietach w stylu " niee bo to wasze pizdziochy smierdza" ponieważ jest to zalosne.Więc morał z tego taki by myć się i zmieniać bieliznę ;>

Gość rzol
Ja nie jestem obrzezany, ale za to po odlaniu się myję swojego penisa bieżącą wodą. Z takim myciem raz robiłem test, i nie zmieniałem bielizny przez tydzień; nie było jej czuć NICZYM. Po prostu wystarczy mieć trochę "wyczucia" i wiedzieć, które części ciała wymagają częstszego mycia.

Gość wynn3398
śmierdzą od napletków...u mnie tez się pojawia czasem smrodek bo napletek mi się sam zwija za żołądź i w tym "wałeczku" pewnie się coś zbiera więc muszę dobrze umyć codziennie bo by cuchnęło.... niby ma on chronic główkę a zbiera bakterie.. wiec musze go odwijac, umyc i potem i tak się znowu zawija...:////

Gość Romantyk 970
Kotku nie martw się twym przyjdź do mnie a poczujesz zapach prawdziwej męskości(penisa) tylko przyjdź to poczujesz także prawdziwą miłość (przepraszam jeśli masz chłopaka)

Gość gość
moj chyba nie smierdzi najgozej skoro tach chetnie jest obciagany.dosiego roku

Gość gość
19,11 w snach

Gość gość
ja jestem biseksualna i faktem jest, ze cipki pachna duzo ladniej niz penisy :) i nie chodzi tu o nieumycie :)

Gość gość
czemu śmierdzą? spytaj się ich? :)

Gość gość
umyj se pena ty j****y stulejarzu a nie wyciagasz frytki ze swojego p***********o siura i wyjadasz jak jestes glodny. pewnie laska jak robi ci loda to mowi dobry obiad nie pozdrawiam cie j****y psie elo .

Gość gość
bo człowiek to kupa gnoju a ma sie z bóg wie co

Gość śmierdzący huj
- fuuuuu ale on śmierdzi........ - ma śmierdzieć, drutuj.

Gość gość
Śmierdział i przez to brzydził, potwierdzam.

Gość gość
moj nie smierdzi ;)

Gość sezamkowa dziewczyna
Kiedyś policjant mnie złapał na jednej rzeczy. Nic poważnego, żadne tam morderstwo ani zamach, ale miałam już kartotekę i wolałam żeby mnie nie wiózł na posterunek. Sama zaproponowałam mu loda. O ja pierdzielę jak mu jechało z grzyba. Najpierw naplułam na dłoń i musiałam umyć trochę bo chyba bym się porzygała. I tak ledwo powstrzymywałam odruch wymiotny biorąc to do ust. Sukinsyn kazał mi to robić do końca i przytrzymywał za kark spuszczakąc się do buzi. Tfu co za obrzydlistwo