Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokommmmaaa

sms wysłany przez przypadek zepsuł wszystko

Polecane posty

Gość kokokommmmaaa

Mam kolege bardzo dobrze sie znamy, zawsze nas do siebie ciagnie, nie raz juz wyladowalismy w łózku. Jednak on nie chce sie wiązac, mi bardzo zależśy na nim, on o tym wiedział, jemu na mnie niestety nie :(. Ale nie o tym chce napisac. Otóż pisałam ostatnio sms do kolegi i przez przypadek poszło własnie do tej osoby co mi sie podoba. Ten chłopak od razu mi wysłał sms, ze wkurza go ze ja kogos szukam i z oburzeniem ze mam nie patrzec na niego, ze najlepiej mam zapomniec. I teraz sie nie odzywa. Ale przeciez on mnie nie chciał, wiec chyba nie ma prawa byc złym? Jak myslicie?

Facet jak facet,sam nie wie czego chce...Albo to typ psa ogrodnika,sam nie wezmie i nikomu nie da...?Zapytaj go wprost o co chodzi.Albo to byl tylko pretekst do tego,zeby zakonczyc z Toba znajomosc?

Gość fsvsv
Chyba jesteś nieco zakręcona. Flirtujesz z jednym, sypiasz z nim, zwierzasz się mu, zaczyna ci się podobać jeszcze inny... Stało się tak jakby twoja podświadomość miała tego dość, była zmęczona, i stąd błąd brzemienny w skutki. A faceci też głupi nie są i ten który przeczytał esa zorientował się że coś nie tak z twoimi emocjami. Chyba dla niego dobrze że postanowił trzymać się z dala. Wprowadź ład w swoje życie emocjonalne, to łatwiej ci przyjdzie opanować sytuację wokół siebie i wysyłać ludziom jasne informacje, to co naprawdę chcesz przekazać (czy to dosłownie esem, czy całością zachowania). Tylko najpierw zadbaj o siebie. Szanuj się bardziej zamiast wywnętrzniać się komu popadnie i sypiać z kim popadnie.

Gość kokokommmmaaa
Nie tylko lozko. Jak skonczylismy jarac i sie zachcialo, szlismy za smietnik.

Gość bo z facetami
bylas fajnym kumplem, bo szlas z nim do lozka i nie mialas wymagan, ale moze to byc przeszkoda, bo niektorzy chcieliby miec dziewczyne, ktora sie szanuje. a taka, ktora idzie 'za smietnik' i godzi sie byc 'obracana' to chyba nie bardzo sie szanuje, co? :o

Gość bo z facetami
tzn. godzi sie na seks, majac swiadomosc, ze chlopak jej nie kocha i to tylko zabawa i rozladowanie napiecia seksualnego.