Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moralna21

MORALNIAK JAK JA CIE NIE MOGĘ

Polecane posty

Gość moralna 31
aha i napisz jeszcze czy fajny facet, jak całował i czy było miło, czy coś jeszcze można było poprawić...;):P

Gość moralna21
moralna31--> sistro:D

Gość moralna21
bosko, nic dodać nic ująć, aż mi głupio:D te usta, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........................

Gość moralna 31
uuu top ja zazdroszczę :P....ale powiem Ci, że ja po takim wieczorze to też długo do siebie dochodziłam 😭 ps.wyrazy współczucia dla koleżanki...teraz będzie zazdrościć....:/

Gość moralna21
to już nie mój problem:/

Gość moralna 31
ja co prawda nie siedziałam na facecie okrakiem, ale też było gorąco...:P

Gość moralna21
moralna31--> to "pochwal" sie co zrobiłaś:D

Gość moralna21
no mi to było goraco, morko, a jemu sztywno:P

Gość moralna 31
no tamtemu to nie wiem czy było sztywno, bo nie sprawdzałam, ale ...to dawno byłooo😭... więc tak całowaliśmy się namiętnie...:p ech...potem nie mogłam dojść do siebie przez tę "chemię"...cholercia... ale okazało się, że kogoś ma, więc z hukiem spadłam z chmur na dupsko :o

Gość moralna21
ja tez nie sprawdzałam, ale skoro buż na nim siedziałam:\ to czułam:D a czy kogos ma to nie wiem...he he jutro sie dowiem:)

Gość aż mi się morda śmieje...
jak to czytam, bo niedawno miałam taką samą sytuację i też to strasznie przeżywałam. a teraz mam co wspominać:D POZDRAWIAM WSZYSTKIE MORALNE I NIEMORALNE DZIEWCZYNY:)

Gość wrzesień
:-((

Gość moralna 31
oo patrzcie słowa "dupsko"nie jest cenzurowane na kafe :) co do dupska, to do tej pory mam siniaki na sercu i duszy...ale za wszytsko się w zyciu płaci ech...

Gość moralna21
też pozdrawiam:D powiem wam jedno, dupy nie dalam...i dosłownie i w przenośni:) ulżyło mi teraz...

Gość moralna21
moralna31--> co miałas na myśli pisząc że za wszystko sie płaci...

Gość wrzesień
ja mam inny problem dzisiaj spotkałam sie z chłopakie jest moim kochanikem bo mam chłopaka ale lubiłam sie z nim spotykac.dzisiaj jak zwykle na mnie czekał. czułe pocałunki pieszczoty itd już mnie rozebrał do połowy az tu nagle mówi mi ze chciałby mi coś pokazać i włacza tv i mówi ze kupił satelite czy coś tam.przełacza na ''odpowiedni ''program a tam jakaś szmata stoi na ulicy koło samochodu i polewa sie wodą do tego jeczy jak pierdolnięta.a on leży obok i jeszczemnie zachęca do oglądania i robił to kilkakrotnie. myślałam ze sie tam pozygam.poczułam do niego obrzydzenie i odraze i nadal to czuje.chce z nim zerwać chocaż go bardzo lubie.nie wiem czy dobrze nie wiem czy to ja nie jestem normalna ze tak zareagowałam czy jak czuje sie max do dupy

Gość moralna21
1. większość facetów ogląda takie rzeczy 2. fascynacja nową zabawką to u nich norma, są tak dumni z niej, że chcą się tym skarbem dzielić 3.facett pewnie myślał że tym cie podnieci jeszcze bardziej, a takie sposoby rzadko sie sprawdzają 4. nie miałam kochanka, to nie wiem, ale gdyby to był twój facet to myśle że powinnaś poczekać jakieś 2 tygodnie aż mu ta fascynacja opadnie i zabawka się znudzi 5. jak sie nie znudzi to zrób mu papa 6 to tylko moja opinia

Gość wrzesień
ale on sie pózniej pochwalił że ogląga to cały czas (tzn od jakiegoś tygodnia) i dlatego jest taki na nie cięty poczułam sie w tamtym momencie tragicznie jak jakaś tania szmata myśle ze 2 czy 3 tyg nie zrobią mi różnicy bo żal zostanie. mam mały dylemacik bo bardzo go lubie

Gość moralna21
przeczekaj...albo mu na spokojnie wytłumacz co czujesz

czytam wasz topik i kurcze jakbym czytała o sobie mnie zawsze męczą moralniaki. Okropne uczucie i nie mowie tu o jakims seksie z obcym facetem ale np o całowaniu. Ale myśle ze to przechodzi troche z wiekim teraz kiedy juz mam sporo na liczniku zdarzyło mi się przespać z pewnym facetem który mi sie cholernie podobał i stało sie rano nie miałam kaca moralnego. Nie wiem kjakim cudem ale było nieżle.

Gość wrzesień
ja nie mam kaca moralnego tylko sama nie moge dojść ze sobą do ładu teraz. sama nie wiem dlaczego tak mi to przeszkadza.do tej pory wydawał mi sie taki fajny a teraz..... szlag by to trafił nie mam sie jakoś ochoty z nim już z nim widywać ,ale to teraz ,jutro znów napisze i znów sie z nim spotkam trafi mnie za chwile

No tak to jest jak człowiek nie wie czego chce. Do mnie pisze facet któremu ciagle odmawiam randki. Ale jak nie napisze to mi smutno i sama pisze i gdzie tu logika:)

Gość hanz globke vel
ale cnotka niewydymka z tej wrzesien, zobaczyla kawalek playboya i mdlosci dostala. Patologiczna zazdrosc nawet o obrazki. Kazdy facet tak ma a jak nie ma to cos z nim nie wporzaku.

Gość DO WRZESIEŃ
nie skreślaj go tak od razu. może się chłopak zapędził trochę:) Przeprosił cię czy coś w tym stylu? I ile macie lat jeśli można wiedzieć?:)

Gość wrzesień
ty Hanz spadaj co? cnotka nie znasz mnie więc sobie daruj taką tępą gadke. ja mam 27 on ma 36. no zachował się zupełnie taktownie wyłączył tv praktycznie odrazu ale nie przepraszał jego mina zrobiła swoje bo czuł sie chyba troche zmieszany

Gość hanz globke vel
jezeli juz to z malej litery hanz, a facet to pantoflarz az mdlo.

Gość to ja nie moge jak to
CZYTAM!!! dlaczego kobiety zawsze jak zrobią coś co sprawia im przyjemność to mają jakieś moralniaki???!!!! wyluzuj kobieto do cholery!!!! to chore co piszecie!!! koleś jak was rzypadkowo przeleci to zapali potem fajke i po dwuch sztachach o tym zapomina!! ZERO RADOśCI żYCIA ZERO EKSPRESJI myślicie narzuconymi schematami tak jak ONI tego chcą i wmawiają nam od wieków!!! powtarzam, to CHORE MYśLENIE! wyluzujcie i dajcie sobie troche radości!!!!

Gość wrzesień
z małej z dużej czy z bardzo małej jakoś wydaje mi sie to BARDZO mało istotne. a ciekawe jak sie miał zachować Twoim zdaniem??? trzymać mine zebym oglądała ??

Gość wrzesień
Ty radosny prosiłCie ktoś o taką śmieszną i niepoważną opinie?? to właśnie dlatego są problemy bo jesteście takimi prostakami

Gość moralna21
...wyluzujcie i dajcie sobie troche radości!!!!... tzn że co, że mam się puszczac na prawo i lewo, żeby być szczęśliwą??:D