Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana...

hmm... czy od razu wiedzieliscie kim chcecie byc??

Polecane posty

Gość zaklopotana...

hmm.. mam taki problem... jestem obecnie w 2 klasie liceum... chodze do ekonomika.. o profilu ekonomiczno administracyjnym... chcialabym juz tak mniej wiecej wiedziec na jakie studia sie wybiore... noo.... co zdawac na maturze jako dodatkowy i wogole... moze mi poradzicie jakie zawody sa oplacalne?? i ktore sami byscie polecali... noo i do tego tez gdzie moge studiowac..i co.... z gory dzieki:*

Gość balbinkaa
ja mam 20 lat. mature zdalam rok temu. studiuje ale zmieniam kierunek. nie wiem jeszcze na jaki...nie mam pojecia kim chce byc, co chce robic, w czym jestem dobra :O zazdroszcze tym ktorzy dokladnie wiedza co chca w zyciu osiagnac. ja nie mam zielonego pojecia. nie moge odnalezc sie w tym swiecei

ja jestem w 3 gim. skladam papiery do liceum o profilu humanistycznym i tez nie wiem kim chce byc;-/ masakra.... ciągle się tym dołuje.wszyscy wiedza kim chca byc tylko nie ja!!!!! nie wiem: psycholog, recenzent, cos związanego z ASP. nie mam zielonego pojecia....HELP!!!!

Gość balbinkaa
nie oplaca sie isc do klasy humanistycznej. sama taka skonczylam i bardzo tego zaluje. gdybym zdawala matute z przedmiotow scislych lub przyrodniczych mialabym wieksze szanse na dostanie sie na studia z przyszloscia. a tak matura z historii moge sabie tylek podetrzec :O

Gość zaklopotana...
balbinkaa- noo wiem wiem... ja mam to samo;/ tez nie wiem kim chcialbym byc.. co chcialabym robic.... z jednej strony interesowalaby mnie praca w jakims biurze czy cos.... albo cos zwiazanego z j. niemickim... czy finansami.... noo tylko ze jezeli bym wybrala cos z ekonomia to potrzebna jest mata... a z tego jestem niezadobra;/ ah....

Gość zaklopotana...
Thierry Mugler - a co studiujesz??;p

Gość zaklopotana...
justysia0306 - noo ja tez nie wiedzilam gdzie isc po gimnazjum.... dopiero jak skladalam papiery to mniej wiecej dostatalm olsnienia... ale to z tego powodu ze do innych szkol nie mialam na co isc....na humanistuyczny nie chciaam.. a scisly tez nie.. hmm... noo potem zastanawialam sie nas technikiem ekonomista a liceum ekonomicno administracyjnym.. no i w oststecznosci poszlam za qmpelami heh w sumie to tego nie zaluje bo w liceum jest lepiej niz w technikum.. no i trwa krocej:D heh;p